Trolol, tak kolik z vás je nas.aných kvůli zmenšení vašich podpisů? Vážně toto fórum mohlo být zapsané v Guinessově knize za největší podpisy, ale já s tím rozhodnutím souhlasím vážně to už bylo přehnané.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Lord Rade napsal:
Trolol, tak kolik z vás je nas.aných kvůli zmenšení vašich podpisů? Vážně toto fórum mohlo být zapsané v Guinessově knize za největší podpisy, ale já s tím rozhodnutím souhlasím vážně to už bylo přehnané.
Lord Rade napsal:
To jo.Mě to potěšilo
Tak by sis měl zmenšit podpis pane chytrý
EDIT: šikovnej
Upravil/a hRDLA dne 16.12.2012 16:03
Lord Rade napsal:
Mno, mě spíš vadí, že to nařízení vyšlo chvíli po tom, co jsem si svůj podpis pracně změnil
Ale je dobré, že to dal vědět takto dopředu, vzpomínám si na událost (i když už nevím, co přesně to bylo) že SkyrimAdmin provedl něco s fórem bez upozornění a pak všichni koukali jak trubci, co se stalo... (myslím, že smazal celkem dost příspěvků, nebo něco takovýho....)
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.