hRDLA napsal:
Hlavně přijdeme o úžasnej Mopiin obrázek, kterej v tom mrňavým rozlišení bude stát za...
Nepřijdem. Mám ho uložený v pc v tom velké rozlišení a nahraju ho na ulozisko.sk - kde ho nesmažou nikdy zůstane navždy v onom velkém rozlišení. A hodím to třeba do toho topicu s hláškami. Hm?
Mahoney: To tak vždycky bývá, jeden troll si postěžuje, SkyrimAdmin ignoruje všechno ostatní (například KP/NP) a udělá něco, co krom onoho trolla a pár dalších lidí naštve všechny ostatní.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Hele, hRDLův ultimátní ochcávací návod pro lidi s více obrázky v podpisu. Otevřete gimp, hoďte tam všechny obrázky, udělejte z nich jeden a tramtadadá.
Upravil/a hRDLA dne 16.12.2012 14:41
BadWolf napsal:
Mahoney: To tak vždycky bývá, jeden troll si postěžuje, SkyrimAdmin ignoruje všechno ostatní (například KP/NP) a udělá něco, co krom onoho trolla a pár dalších lidí naštve všechny ostatní.
Tak to chodí všude.
A mimochodem, hlasoval jsem pro béčko, na předchozí straně.
hRDLA napsal:
Hele, hRDLův ultimátní ochcávací návod pro lidi s více obrázky v podpisu. Otevřete gimp, hoďte tam všechny obrázky, udělejte z nich jeden a tramtadadá.
No... kolikrát mi kraví i topic s málo stránkami i když je to možná občas netem ... ale furt to nemění fakt, že to může bejt naklikávací a když váš podpis bude někoho skutečně zajímat zvětší si ho
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.