My jsme totiž v minulosti vařili pro ty nejváženější osoby kdesi v útrobách zámků, zatímco ženy se pachtili kdesi v polorozpadlé kuchyni hliněného domku
METTALIC napsal:
Takovej je BW normal
Tisíciletej trenink
vím že je takovej normálně, jen říkám že mi vadí, že je takovej normálně dycky musí mít pravdu, dycky se vychloubá a nic nikomu nepřeje, protože "on už to má" neříkám kdyby to řek někdo jinej, ale od BWho prostě už na takový věci nejsem zvědavá a to byla Mopina chvilka upřímnosti
METTALIC napsal:
Takovej je BW normal
Tisíciletej trenink
vím že je takovej normálně, jen říkám že mi vadí, že je takovej normálně dycky musí mít pravdu, dycky se vychloubá a nic nikomu nepřeje, protože "on už to má" neříkám kdyby to řek někdo jinej, ale od BWho prostě už na takový věci nejsem zvědavá a to byla Mopina chvilka upřímnosti
METTALIC napsal:
Takovej je BW normal
Tisíciletej trenink
EDIT: BW nelezl si teď na chat jako Ohabd a nenapsal jsi:
11:42 Ohabd vešel do místnosti.
11:42 Ohabd: Měl jsem pravdu
11:42 Ohabd opustil chat.
hRDLA napsal:
EDIT: BW nelezl si teď na chat jako Ohabd a nenapsal jsi:
11:42 Ohabd vešel do místnosti.
11:42 Ohabd: Měl jsem pravdu
11:42 Ohabd opustil chat.
?
Jep, byl jsem to já Potřeboval jsem si potvrdit jaký číslo chci napsat Mopi za odpověď a měl jsem pravdu
... hmm... Ohabd je hustej nick, si na něj dám copyright !
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Já nemůžu z toho gifu
Mopi: No aslespoň vím co je zač
Upravil/a METTALIC dne 22.06.2013 18:58
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
METTALIC napsal:
Takovej je BW normal
Tisíciletej trenink
**19
a to je další věc kterou mě štveš, myslíš si, že to jak se chováš je správně
V hodnocení na torrentech se fakt občas najdou perly "if you seed this, I will personaly find every one of you and give you donuts!"
Jo mimochodem, hRDLo, jestli chceš zkusit Octodad tak tady je ten starší zdarma, co je na komp (je to rovnou stahovací odkaz): http://plnehry.id...304_388628
Je k tomu geniální video
chjo, tenhle příspěvek je hodně zmatenej
Upravil/a Mopidu dne 22.06.2013 19:05
Tak ČT rozjíždí další kanál určený údajně pro děti... A jak jsem tak koukal, tak jsem rozhodně ještě dítě, jelikož se tam bude vysílat jak Doctor Who, tak Avatar
Mimochodem na Octodad jsem hodně zvědavej. Navíc si ho budu moct užít i přenosně na Vitě
Whirt napsal:
Tak ČT rozjíždí další kanál určený údajně pro děti... A jak jsem tak koukal, tak jsem rozhodně ještě dítě, jelikož se tam bude vysílat jak Doctor Who, tak Avatar
Mimochodem na Octodad jsem hodně zvědavej. Navíc si ho budu moct užít i přenosně na Vitě
Tak jako Avatara chápu, ale už vidím jak si televizi budou maminky stěžovat na Anděly
BTW, víte že jsem si v Británii koupil komplet Sherlocka, komplet 3. sérii DW, druhou část 7. série DW a Hobita na DVD ? Říkali mi že to byla blbost za 61 liber a navíc v AJ (plus jsem až na druhou sérii Sherlocka - kterou jsem dneska shlédnul - všechno viděl ), ale náhodou, jedna z nejlepších investic co jsem kdy udělal !
EDIT: Bohužel pro vás to znamená, že se teď cítím jako vesmírem cestující pajzl-konzultující detektiv
Upravil/a BadWolf dne 22.06.2013 23:10
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
No... vlastně ani ne To spíš pro mě (asi jsem unavenej, zrovna se mi hlavou honí jak Thorin vyřešil případ a s Tardis někam letěl, vyskočil uprostřed vesmíru a s Orkristem se pustil za zločincem )
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.