Altazar napsal:
Teď sem zas měl slabou chvilkua přemýšlel nad kravinama, nemyslíte že by bylo super kdyby nám místo chlupů rostlo peří?
super ps: cos hulil?
Nic sem nehulil, já nehulim, ale občas přemýšlim nad hovadinama, ale to stim peřim je vážná věc, mohl bych si dělat vlastní prachovky
Sem nejlepší trenér na světě
Heleďte, teď mi přišla od Skyrimadmina PM ohledně podpisů. A v jednom bodě tam je: "• Každý může mít v podpisu maximálně jeden obrázek o maximální velikosti 615x160px" ale vždyť ta velikost se upravuje automaticky ne?
Tak lidi, asi dostanu BANána, páč abych si JÁ měnil SVŮJ podpis? NO WAY.
Ale můžete mě zkoušet ukecat
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
hRDLA napsal:
Heleďte, teď mi přišla od Skyrimadmina PM ohledně podpisů. A v jednom bodě tam je: "• Každý může mít v podpisu maximálně jeden obrázek o maximální velikosti 615x160px" ale vždyť ta velikost se upravuje automaticky ne?
Do háje.. no ještě že první krok jsem již provedl.
GWTB klidně oželím, ale jak se mám rozhodnout mezi migrénou a Tali?
Jo, a nechci tím někoho urážet nebo tak, ale SkyrimAdmin je teď na mé černé listině.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.