protože na kořalce jsou pískající čipy
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
já neukradl jen pivo! Ukradl jsem i dvacet deka leerdameru, párky a krabičku kondomů ( otázkou zůstává, k čemu mi budou )
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
To mě vžycky zajímalo jak lidi můžou uniknout s tolika věcma bez zaplacení.. Vždyť ti prodavači tam každýho furt sledujou navíc si tam musel přijít rovnou s nějakym pytlem abyse ti to tam všechno vešlo a nebylo to vidět a kondomy bejvaj u pokladny, takže je mi divný že si tě nikdo nevšim Jednou budou asi krást všichi protože poctiví lidi nemaj nic.. asi si brzo nalepim plnovous a půjdu přepadnout nějakou banku či kasíno s čistým svědomím
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
piva jsem označil vyžebranou nálepkou " prošlo pokladnou" ( přemluvil jsem kámoše, dnes ve službě, že mám voňavku, dezodorant a knížku), párky jsem narval do báglu, sejra za opasek na kříř a kondomy do rukávu... tím pádem jsem platil jen energetik za 11,- který jsem si poctivě koupil...
koniaash napsal:
piva jsem označil vyžebranou nálepkou " prošlo pokladnou" ( přemluvil jsem kámoše, dnes ve službě, že mám voňavku, dezodorant a knížku), párky jsem narval do báglu, sejra za opasek na kříř a kondomy do rukávu... tím pádem jsem platil jen energetik za 11,- který jsem si poctivě koupil...
koniaash napsal:
Geniální
súhlas aj ja chcem mať na niečo také nervi
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
nervy nejsou potřeba, stačí jen chuť se těm sviním pomstít! A ani jsem se nezastavil za mou oblíbenou pokladní, sice měla tak devadesát kilo a dvanáct zubů, ale zato krásné oči a neuvěitelný přehled o star treku... Do minulého týdne jsem např. nevěděl, že Enterprise E měla dvaadvacet šachet na fázová ( ne už ta zastazalá protonová ) torpéda....
koniaash napsal:
nervy nejsou potřeba, stačí jen chuť se těm sviním pomstít! A ani jsem se nezastavil za mou oblíbenou pokladní, sice měla tak devadesát kilo a dvanáct zubů, ale zato krásné oči a neuvěitelný přehled o star treku... Do minulého týdne jsem např. nevěděl, že Enterprise E měla dvaadvacet šachet na fázová ( ne už ta zastazalá protonová ) torpéda....
to mi pripomína že som si chcela zohnať tú mapu s enterprise do MC
a aku rečů ste to terazky hovorili? MC? Jestli jde o minecraft, dnes jsem se shodl s dvěma mladíky, od kterých jsem si půjčoval oheň, že minecraft je pro holky zhruba stejně jako FB hry... i když u tebe je to tedy úúúúplně v pořádku ( odpusť za sarkastiku, ale když jsem opilý, jsem bud sarkastický, nebo naopak romantický, věř, že bys nechtěla poznat mou druhou stránku )
koniaash napsal:
a aku rečů ste to terazky hovorili? MC? Jestli jde o minecraft, dnes jsem se shodl s dvěma mladíky, od kterých jsem si půjčoval oheň, že minecraft je pro holky zhruba stejně jako FB hry... i když u tebe je to tedy úúúúplně v pořádku ( odpusť za sarkastiku, ale když jsem opilý, jsem bud sarkastický, nebo naopak romantický, věř, že bys nechtěla poznat mou druhou stránku )
tvoju druhú stránku by som roztrhala na kusi skôr než by stihla otvoriť ústa. (dofrasa aj s týmto vyjadrovaním! musím buť prestať chodiť na etiku alebo prestať pozerať LP z The Darkness jasná voľba )
ále, ále, někdo si tu hraje na nedobytnou
o to víc přicházíš
nagasadowcz napsal:
Koniaashi, ty jsi prostě třída! Ale MC nech být, creative mod je super.
Nago! od tebe bych čekal podporu! Další frajer s koltem, to jsem čekal, ne metrouš, hájící zvěrstva jako Ulice, Ordinace, nebo Minecraft!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.