mne se to ješte nepovedlo ale taky bych to rád skusil ...ale nejak nato nemám čas ... ale prežiť tak nejaký kvalitný hororový sen ...no to by už len pri zábave neostalo ...
Sakra, to Spore není zas taková sranda. Jsem v civilizační fázi a hraju to na nejtěžší. Hned, jak jsem se rozjel, mě sťali tak, že jsem se z toho ještě úplně nevzpamatoval. Ale už se to zas rozjíždí. Hlavně klidně, hlavně pomalu... Asi to nedám
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
Sakra, to Spore není zas taková sranda. Jsem v civilizační fázi a hraju to na nejtěžší. Hned, jak jsem se rozjel, mě sťali tak, že jsem se z toho ještě úplně nevzpamatoval. Ale už se to zas rozjíždí. Hlavně klidně, hlavně pomalu... Asi to nedám
to mne robila najviac problémov zvieracia fáza som tam ešte hodne dlho po tom behala lebo sa mi to páčilo
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
Mě nešla vesmírná fáze, tam tě kdokoli dá na dvě rany a musíš začít taktizovat jestli vůbec někomu válku vyhlásíš. Přeci jen tvá malá flotilka proti celý planetě, to není sranda
Mopidu napsal:
Mě nešla vesmírná fáze, tam tě kdokoli dá na dvě rany a musíš začít taktizovat jestli vůbec někomu válku vyhlásíš. Přeci jen tvá malá flotilka proti celý planetě, to není sranda
Vesmírná fáze byla strašně nevyvážená. Furt po tobě chtěl někdo peníze nebo tě zničí a ty jsi se skoro nemohl bránit...
Já to momentálně jedu za čistě válečnický národ a jelikož jsem trochu zaspal začátek, než jsem se stihl zorientovat, tak mám teď trochu problém. Ale já už si nějak poradím.
Nahodou Spore mi prislo docela jednoduche - proto me bavilo i na nejtezsi. Nejlepsi je pokusit si ty zaporaky ve vesmirne tazi spratelit. Ale to se mi poveelo jen jednou
Jo, chtělo to jen trochu přizpůsobit taktiku. Chvilku jsem počkal, našetřil, dobyl, vybudoval letecké jednotky, použil tu šílenou bombu, co zničí všechna ostatní města, postavil továrny a teď budu budovat vesmírnou loď. Nakonec to bylo jednoduché a během asi hoďky zvládnuté, jen jsem musel počkat na dostatečné finance.
Tak mě vyhodili z práce, baráku, rozešel jsem se s priatelkou... I am the free bird
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
do úterka... a nejlepší bylo, že mě v pátek povýšili na náhradního velitele směny, v sobotu jsem nepřišel a tak mě vyrazili...
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
Mopidu napsal:
podla mna to bola naväčšia sranda zo všetkého keď som sama vypályla celú planétu
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
nagasadowcz napsal:
Story jako z románu Vítej zpět, Koniaashi, a hodně štěstí, ať se zvládneš brzo nějak zařídit
protože jsem takřka románová, rozhodně však romantická, postava. Něco jako D'Artagnan nebo Cyrano, možná i Andrej Bolkonskij Ale teď z bratrem žerem pizzu s kradeným pivem a já se cítím spíš jako Arséne Lupin, nebo Doktor Fu-Manchu
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.