Nevím co se prve stalo, zkoušel jsem na úvodní stránce tohoto vlákna přidat logo projektu Beyond Skyrim a nějak se mi podařilo vše zkopírovat a odeslat to jako nejnovější příspěvek.
Tímto se omlouvám a příspěvek nahrazuji malou ukázkou redguardské lodi.
Dnes večer ve 20:30 (7:30 pm BST) bude Beyond Skyrim dělat livestream (živý přenos), kde nám předvedou Cyrodiil, Elsweyr, Iliac Bay a Roscrea.
Livestream poběží na Twitch a Youtube.
Záznam včerejšího livestreamu/živého přenosu. V záznamu byly předvedeny města Leyawiin, Skingrad a Anvil, část Elsweyru, dungeony v Iliac bay (High Rock a Hammerfell) a na závěr ukázka soustroví Roscrea.
Dnes podíváme na zbraňový set Bonemold, který je z velké části vyroben z kostí mrtvých zvířat. Se zbraněmi, nebo brněním z kostí jsme se mohli setkat i ve hře TES III: Morrowind, kde se dokonce daly nalézt 2 knihy (Bone, Book I a Bone, Book II), které popisovaly vznik prvního brnění Bonemold, vytvořené Gorkithem, zbrojířem a otrokem Arslicka Oana.
Byl vydán originální soundtrack k projektu Beyond Skyrim: Three Kingdoms (High Rock), na kterém pracovalo několik úžasných lidí, jako Alex Catana, Vladislav Saturian, Jon Richards, Alex Jordon, Sergey Neiss a další. Soundtrack je nyní k dispozici na YouTube, snad se časem objeví i na soundcloud. Pokud budete chtít podpořit tvůrce tohoto soundtracku, tak níže naleznete odkaz na BANDCAMP, kde si můžete celý soundtrack zakoupit. K závěru ještě dodám, že soundtrack obsahuje 101 skladeb a celková stopáž je 6 hodin a 17 minut.
Nedávno proběhla malá zmínka o projektu Roscrea na webu Games.cz (odkaz níže). Jsem rád, že aspoň i nějaký hráčský web se občas zmíní o tomto projektu, což může napomoct k přilákání dalších lidí.
V sobotu 13. června v 19:00 bude mít na YouTube premiéru další dev video blog, který se tentokrát zaměří na projekt Morrowind: New North. Během premiéry bude na YouTube probíhat i živý chat přímo s tvůrci projektu.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.