Ukrajinští poslanci dočasně zrušili Krymský parlament.
Aneb řádně zvolené zastupitele dá pryč od plnění svým pravomocí banda lidí, kteří zvolení nebyli... a pak kdo jedná protizákonně...
Z USA zbude radioaktivní popel, pohrozil jaderným útokem ruský moderátor
Rusku po připojení Krymu žádný postih ze strany Spojených států nehrozí. USA mají totiž z Ruska respekt, protože je jedinou zemí na světě, která je schopna zničit je jadernými zbraněmi. V neděli to v televizi řekl moderátor Dmitrij Kiseljov, jehož loni prezident Vladimir Putin jmenoval šéfem státní agentury Russia Today, která má nahradit RIA Novosti.
Dámy a pánové, vzhledem k tomu, že jsem se narodil na Ukrajině, zúčastnil jsem se ve své vlasti povinné vojenské služby a v současné době nevlastním občanství ČR, nýbrž jen trvalý pobyt, je dosti možné, že již jsem v zálohách a očekávám povolávací rozkaz, jak tomu již je u mužů v mé rodině. Povím Vám jedno, nevěřte médiím jediné slůvko. Jediné o co tady jde je přetáhování se o Ukrajinu Ruskou Federací a Spojenými státy a EU. Nesympatizuji ani se západem a ani s Ruskem, jsem pro zachování jednoty mé vlasti, zároveň nepodporuji Oligarchní vládu jaká je v Rusku a z velké části i na Ukrajině, tohle je náš boj a za svobodnou Ukrajinu bych bojoval i kdybych se měl postavit současné Kyjevské vládě,Rusku a USA najednou...
Jinak k tématu v současné chvíli má Rusko navrch a jejich plán na odříznutí Ukrajiny od Černého moře je úspěšný, všimněte si, že separatisté ovládají východ a jih Ukrajiny, jasná práce Ruské rozvědky... Čest!
Nevím, co bych dělal, kdybych ho dostal... asi bych zdrhal směr Lichtenštejnsko...
No, jinak určitě nepofporuju EU a USA v tomhle konfliktu a už vůbec nevěřím tomu, co cpou v médiích lidem do hlav - ono je ale vidět v různých diskuzích pod články, že lidé jim to taky už moc nežerou...
Takhle - můj názor, jakožto příslušníka "třetí strany" je takový, aby bylo vše tak, jak je s tím, ať se udělá referendum (běžná praxe ve Švýcarsku/Lichtenštejsku, kde to perfektně funguje) o tom, kdo chce "doleva" a kdo "doprava" a je to...
RaSTa: Díky za sdělení Poslední dobou už si fakticky nedělám iluze o médiích (proto taky o celé věci skoro nic nevím) a tak jsem rád, že to můžu slyšet od někoho koho se to týká (pokud víš jak to myslím)!
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Jasně že tam jde o souboj mocných, ale začala to všechno USA.. Vyvolává chaos v zemích které se nepodrobily dollaru, a pak tam vlítne jako mírotvorce a nasadí do vlády své loutky.. Jako už tomu bylo v mnoha muslimských zemích. Jenže Rusko to jentak nedovolí, tady židobankéři trošku narazili :-)
S3cR3 napsal:
Jasně že tam jde o souboj mocných, ale začala to všechno USA.. Vyvolává chaos v zemích které se nepodrobily dollaru, a pak tam vlítne jako mírotvorce a nasadí do vlády své loutky.. Jako už tomu bylo v mnoha muslimských zemích. Jenže Rusko to jentak nedovolí, tady židobankéři trošku narazili :-)
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.