Jo, to je pravda. Odteď stanovuji TICHO, dokud nepřijde Whirtos s vysvětlením toho, co jsem nepochopil, a nepřispěje tedy jako jediný do této diskuze relevantním způsobem.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
No, najednou obnovíš uzavřenou věc a začneš 16. dnem. To je pro mě celkem dost nepochopitelné, no. Ale asi jsem jen pomalejší...
Koukl jsem se na seznam svých založených témat a uvědomil jsem si, že tohle vlastně nikdy nebylo úplně dotáhlé dokonce - navíc to téma nebylo v archivu, tak proč ne. Nic tak nepochopitelného na pokračování ve starém tématu nevidím...
Co kdyby se spíš místo toho brblání mimo téma psalo, co se má psát?
Ale oblíbená hlášku už tu byla a 16. den už tu taky byl. Tomu nerozumím. Kdybys začal znova, nebo pokračoval dnem 23., ale takhle se opakuje den i téma a já to nechápu a tys mi to pořád nevysvětlil!
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Promiň, jsem v poslední době zmatený - nevím proč sem tam napsal 16. to byl nějaký záblesk mé osobní blbosti.
Každopádně tentokrát zadání zní jinak - hláška a catchphrase je něco jiného.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.