Pro Tasemnice: Vždycky jsem si říkal, že by se jazyk měl hýčkat, i přesto, že je dnes spíš permanentně znásilňován. Já děkuji tobě, protože s mou dvanáctiletou zkušeností s TES jsem si ani v nejdivočejších snech nepředstavil, že mě tahle série dovede jednoho dne k momentu, kdy budu děkovat za kompliment tasemnici :-) Děkuji.
Djorten Daul napsal:
Pro Tasemnice: Vždycky jsem si říkal, že by se jazyk měl hýčkat, i přesto, že je dnes spíš permanentně znásilňován. Já děkuji tobě, protože s mou dvanáctiletou zkušeností s TES jsem si ani v nejdivočejších snech nepředstavil, že mě tahle série dovede jednoho dne k momentu, kdy budu děkovat za kompliment tasemnici :-) Děkuji.
Lidé nás rádi podceňují a myslí si, že z nás nic pěkného nevzejde, a my jsme přitom hotoví lidumilové- máme své potencionální hostitele moc rády
Doufám, že ti jde i mluvený projev, to by znamenalo, že s rétorikou to ještě mezi lidmi není tak zlé. Vždycky jsem to viděla tak, že jistá úcta k jazyku je pro řečníka to nejdůležitější, bohužel se s ní moc často nesetkávám...
Pro Tesemnice: Už pár let se snažím předstírat práci moderátora v jednom nejmenovaném rádiu, tak snad mi to jde trochu i v mluveném projevu. Ano, pravdu máš v tom, že tohle ze světa mizí rychleji, než stav zdraví při setkání s arcimágem a jeho hochy od destrukční řeky...
Vítězná díla zveřejněna v příslušném tématu hezky přehledně a dohromady. Během odpoledne přibudou ostatní povídky.
Dodány všechny soutěžní povídky (krom 3, které byly buďto diskvalifikovány, nebo nezveřejněny na přání autora)!
Upravil/a nagasadowcz dne 27.08.2013 16:34
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Díky
To jsou frotáže starých náhrobních kamenů ze zadní obálky březnového Vesmíru. Super časopis, převážně přírodovědný, ale jsou tam i články z jiných oborů a funguje už od 19. století
LR:
Já to ještě nečetla (teď jsi mě zaspoileroval!), ale když to tak čtu, nejspíš bych musela přiznat svou porážku- i na tuhle povídku jsem měla problém něco vymyslet
Upravil/a Tasemnice dne 30.08.2013 18:45
No, zatím stále chybí jedna, poslední adresa k zaslání. Pokud je to možné, zašlete mi i onu dotyčnou adresu (dotyčný ví). (i když, jak je psáno, je na to 30 dní, ale i tak...)
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.