Pro tuto chvíly končíme, musím jít ven. Pokračování bude večer a doufám, že se dostaví i Nerevar, jelikož trochu brzdí Radeho.
Upravil/a Diego dne 02.02.2013 16:28
Tebe jsem se neptal, ty hraješ když je čas. Ptám se ostatních...
Norbi: Pokud tedy chceš tedy hrát hned, můžu ti napsat novej tah, ve kterém bys začínal.
Diegův edit:Pokud chcete hrát, napište své tahy, bez ohledu na ostatní hráče(myšleno takhle, protože některým se děj protíná navzájem).
Upravil/a Diego dne 09.02.2013 19:37
Lord Rade napsal:
Jaký vyškrtnutí? Vždyť se nehrálo ani nepamatuju
Pokud vím, hrálo se minulý víkend a tento se mohlo hrát taky, kdybyste napsaly své tahy(mimo Sanueda).
Nebo jste mohli napsat, že prostě nemůže a bylo by vše vyřešeno. Tak jako hRDLA, který se omluvil že nestíhá, časově.
Lord Rade napsal:
Jaký vyškrtnutí? Vždyť se nehrálo ani nepamatuju
Pokud vím, hrálo se minulý víkend a tento se mohlo hrát taky, kdybyste napsaly své tahy(mimo Sanueda).
Nebo jste mohli napsat, že prostě nemůže a bylo by vše vyřešeno. Tak jako hRDLA, který se omluvil že nestíhá, časově.
Jen jsem se ptal, nic víc a nic míň.
Aha, tak to jsem tu nebyl a nevěděl jsem o tom. Sám jsem čekal kdy se bude hrát. Tak tam kouknu a jestli tam mám nějaký zadání tak odpovím.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Pokud bude hrát i někdo další, tak ano. Ale schválně jsem vás trochu rozdělil do dvojic, že se to bude hrát lépe, ale ono nic.
Dvojice: Sanued-Len, hRDLA-Norbi, Ner-Rade.
Může hrát i více dvojic najednou, ale abyste mohli hráti, musíte mít druhého do dvojice.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.