Týjo všichni stim blázněj jak divý, já se těšim na 22. jak se budou tvářit Ale pro jistotu sem už dohrál DA kdyby náhodou tak abych tu nenechal rozdělanou práci, buhví jestli je v pekle přístup k počítačum
Sem nejlepší trenér na světě
Altazar napsal:
Týjo všichni stim blázněj jak divý, já se těšim na 22. jak se budou tvářit Ale pro jistotu sem už dohrál DA kdyby náhodou tak abych tu nenechal rozdělanou práci, buhví jestli je v pekle přístup k počítačum
Altazar napsal:
já ti budu mávat z nebe
To bude fajn, já do nebe nechci já chci do pekla, tam je hezky teploučko a válej se tam sudy
Altazar napsal:
já ti budu mávat z nebe
To bude fajn, já do nebe nechci já chci do pekla, tam je hezky teploučko a válej se tam sudy
Největší logika křesťanství: Ďábel je ten kterej trestá zlý lidi, přesto je on ztělesněním zla -_-
Altazar napsal:
já ti budu mávat z nebe
Altazar napsal:
já ti budu mávat z nebe
Největší logika křesťanství: Ďábel je ten kterej trestá zlý lidi, přesto je on ztělesněním zla -_-
Jojo tohle je přesně to co mi nejde na rozum, já osobně sympatizuju radši s dáblem, protože on si bere ty zlý a dává jim to sežrat. Třeba když do pekla půjdu dobrovolně nechá mně pak píchat do našich politiků vidlema
nagasadowcz napsal:
Ty jo, 22. se budu STRAAAAAŠNĚ SMÁT
22 bude hodně moc lidí čumět jako péro z gauče a nebudou chápat co se to stalo Fakt nevěřim že bude konec světa ale pro ty co tomu fanaticky věří a hlásají to že se to skutečně stane, to bude dost studená sprcha
nagasadowcz napsal:
Ty jo, 22. se budu STRAAAAAŠNĚ SMÁT
22 bude hodně moc lidí čumět jako péro z gauče a nebudou chápat co se to stalo Fakt nevěřim že bude konec světa ale pro ty co tomu fanaticky věří a hlásají to že se to skutečně stane, to bude dost studená sprcha
V pekle skončí všichni mí kamarádi a dobří známí, takže do nebe nespěchám. A hlavně - nemyslím, že je nebe a peklo, takžee... Pokud něco po smrti skutečně ještě následuje, pak věřím, že je to jeden svět pro všechny a ani ten nejspíš není poslední.
Nejvíc smát se budou dnešní Mayové. Ti se vlastně smějí těm západním ustrašencům už teď. Díky, Hollywoode.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
V pekle skončí všichni mí kamarádi a dobří známí, takže do nebe nespěchám. A hlavně - nemyslím, že je nebe a peklo, takžee... Pokud něco po smrti skutečně ještě následuje, pak věřím, že je to jeden svět pro všechny a ani ten nejspíš není poslední.
Nejvíc smát se budou dnešní Mayové. Ti se vlastně smějí těm západním ustrašencům už teď. Díky, Hollywoode.
nagasadowcz napsal:
Třeba se všichni sejdeme v Sovngarde!
To bude skupinka...
Victory or Sovngarde!! Budem spolu hodovat v hodovní síni, chlastat medovinu..mňam
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.