Stály tam nikdo neví jak dlouho a celou dobu potichu vzlykali ,najednou se otec zvedl a šel pro něco do sklepa a vracel se s.....
(ty tečky dávám aby to někdo určil za mě ,takže proto nedotažené)
nejlepší lahví medoviny. Dobře spolu popili a pojedli, mezitím si vzájemně povyprávěli, co se jim za tu dobu událo a byli z toho oba překvapeni (hlavně Danův otec), ale dohodli se, že to rozeberou až druhý den ráno a šli spát (každý zvlášť, samozřejmě).
Upravil/a nagasadowcz dne 24.10.2012 21:21
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Dan od otce zjistil, že Skyrimu od doby co tu nebyl začal vládnout mocný mág Frederick Krutopřísný, který zde zavedl dost brutální pravidla vůči prostému lidu a když se mu on vzepřel, tak byl o hodnost připraven a byla na něj vypsaná odměna.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Dan pochopil, že právě tomuto nejspíš musí učinit přítrž a došlo mu také, že je na to asi nějak připraven a musí v sobě všechny zázračně nabyté dovednosti odemknout (ve prospěch této úvahy koneckonců mluvily i všechny tuctové legendy, které kdy četl).
Začal se procvičovat, ale vůbec mu to nešlo. ,,Ale, ale copak to tu máme za štěně?" Ozval se zvučný mužský hlas za ním. Otočil se a spatřil vysokého, svalnatého Norda. S dlouhými černými vlasy a plnovousem.
"Tak pozor, hošane! Já jsem Gregory Ostřímsek a býval jsem ten nejlepší šermíř v celém Tamrielu... nebo aspoň Skyrimu... prostě v Markathu mě každý znal... teda, každý z naší čtvrti... Prostě jsem legenda a basta fidli."
Kupodivu se nepletl a přestože na začátku se několika útokům tak tak vyhnul, po chvíli se mu podařilo svého soupeře srazit na zem, jakoby všechny ty triky a fígle už znal, jen si na ně rozpomněl.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.