Epický
Tak jsem podepsal (moje třetí podepsaná internetová petice a druhá týkající se Doctora )
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Tu do dával Dan Bull. Myslím že na to dělal video, ti to asi vylepší líp než já XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Tak...
zkoukl jsem... poslední díl, jaký kdy jedenáctý Doktor měl.
Dlouho mě trvalo než jsem měl odvahu si vůbec poslední sbohem pustit, ale musím říct, že to bylo majestátné, jak se jen u Doktora takového formátu sluší Fakt se s Mattem těžko loučí...
Každopádně...
Jen takové píchnutí
Víc k tomu zatím asi říct nechci, i když...
bravo Moffate - donutil si mě slzit stejně jako Russel Jednou u Pondů a Jednou zde
Já myslím, že to dvojdíl být rozhodně měl. Přišlo mi to moc nahuštěné a zas tak skvěle to nefungovalo. Celkově jsem z toho byl lehce rozčarovaný, ale to bylo po 50. výročním speciálu jasné... Suma sumárum, průměrný DW díl s dokonalou rozlučkou 11. - mého nejoblíbenějšího z nových Doktorů. Připomněl mi ten jeho proslov právě ten Hartnellův... Moc vydařené. A Capaldiho nástup taky vypadal zajímavě Inu, mohlo to být lepší, ale o to víc se teď těším na srpen.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.