leneren napsal:
hodinu jíš? omg já sem za 10 minut hotovej a už pak do dalšího nde nejím
Jo, jenže já si musím to jídlo udělat sám, a pak taky někdy narazím na svoji sestru a debatujeme třeba půlhodiny.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Jdu hrát, pokud se to teda nějak dohodne, tak mi někdo pošlete zprávu na Steamu.
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
každopádně, budem hrát Kooperaci, nebo normální mód? Jestli kooperaci tak pudu za soldiera, já myslel že budem hrát normální mód. Tam bych šel za scouta.
Systémové požadavky jak jsou napsané na Steamu:
Systémové požadavky (PC)
Minimální: procesor 1,7 GHz, 512MB paměť RAM, grafická karta s podporou ovladačů DirectX® 8.1, systém Windows® 7 (32/64-bit)/Vista/XP, myš, klávesnice, připojení k Internetu
Doporučené: procesor Pentium 4 (3,0 GHz nebo více), 1GB paměť RAM, grafická karta s podporou ovladačů DirectX® 9, systém Windows® 7 (32/64-bit)/Vista/XP, myš, klávesnice, připojení k Internetu
každopádně, budem hrát Kooperaci, nebo normální mód? Jestli kooperaci tak pudu za soldiera, já myslel že budem hrát normální mód. Tam bych šel za scouta.
kooperaci třeba mi aspon neco padne
Věci ti padají v jakémkoliv herním módu...
Nothing is true, everything is permitted.
Assassin's Creed je jedna z mých nejoblíbenějších her.
kooperaci třeba mi aspon neco padne
Věci ti padají v jakémkoliv herním módu...
ale v kooperaci častěji je tam o 10¨% vyší šance...
Zatim nijak Tak já bych to viděl tak že někdy večer bysme si mohli zahrát tu kooperaci, třeba kolem osmé, deváté. Bylo by to pro šest lidí, tak napište kdo by šel, a hlavně za koho.
Já Soldier/engineer
Nothing is true, everything is permitted.
Assassin's Creed je jedna z mých nejoblíbenějších her.
Hele, aby se nemuselo listovat, a aby se zjistilo kolik nás je, tak já budu průběžně editovat tenhle příspěvek:
::
maxinik55 - Soldier/Engineer
BadWolf - Pyro/Sniper
leneren - Heavy
Jo, hele lidi, dneska mi nějak blbne připojení, takže nevím jestli se k vám budu moct připojit.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.