Lige, musíš na obrázek kliknout pravým, dát "skopírovat URL" a pak tady na fóru dole klikni na takovej obrázek fotky, objeví se ti dvě hranaté závorky a vlož to mezi ně
A co, že jim rozumím to je že se vytahuju ?... hmm super no a naučit AJ se můžeš naučit taky, je na to hodně dobrých free kurzů a taky ve hrách jako já
Upravil/a BigNord dne 08.08.2012 20:06
A nepůjdou do toho Hate parku, prostě nepůjdou -_-
HELE, nás sem přesunul Diego, já bych i do toho Hate Parku šel, ale tady už to bylo tak pěkně rozepsaný...
A BigNorde, kvůli DLC se nebudu teď učit AJ, mám toho spoustu jinýho na práci, víš? Radši si budu rozvíjet dosavadní znalosti NJ, než se učit nový jazyk...
A nepůjdou do toho Hate parku, prostě nepůjdou -_-
HELE, nás sem přesunul Diego, já bych i do toho Hate Parku šel, ale tady už to bylo tak pěkně rozepsaný...
A BigNorde, kvůli DLC se nebudu teď učit AJ, mám toho spoustu jinýho na práci, víš? Radši si budu rozvíjet dosavadní znalosti NJ, než se učit nový jazyk...
Ale pak mu neříkej že se vytahuje že umí anglicky.. taky se tak můžeš učit a pak se vytahovat
Njn ale začal to Ligos jenom tím že jsem napsal jednomu uživateli "Si to stáhni"
Není pravda! Začal jsi to ty, protože ses vytahoval s tím, jak už to vesele hraješ, zatímco ostatní ještě čekali... Jen jsem ti napsal, ať se nevytahuješ, ale ty né. Doslova ses VYSMÍVAL Tss....
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.