Právě vedle mě stojí můj 9letý bráška s tričkem Sepultura Metal je pro všechny věkové skupiny (to triko mu táta dovez z koncertu aby nebyl smutnej že ho nevzal sebou)
Mopidu napsal:
Právě vedle mě stojí můj 9letý bráška s tričkem Sepultura Metal je pro všechny věkové skupiny (to triko mu táta dovez z koncertu aby nebyl smutnej že ho nevzal sebou)
Metal je kravina jak něco. Rock se dá, ale metal=kravina. Vím každému se líbí něco jiného ale v metalu moc řvou Já poslouchám to co dělá deadmau5, hip hop, rap
Mopidu napsal:
Metal je kravina jak něco. Rock se dá, ale metal=kravina. Vím každému se líbí něco jiného ale v metalu moc řvou Já poslouchám to co dělá deadmau5, hip hop, rap
*facepalm* Metal není pokaždý stejnej...A pokud si myslíš že ne tak si poslechni třeba Nightwish(s Tarjou) a pak třeba Carpathian Forest ... Pořád nevidíš rozdíl ? Metal je super žánr...né jako Hip Hop a Rap(fůůj)
Já poslouchám : z Metalu : Iron Maiden,SOAD, Nightwish(jedině s Tarjou),SlipKnoT,Nirvana,
ze zbytku : Skrillex,Pendulum,Lindsey Stirling,
Ulfrik je zaslepenej a neví co se ve Skyrimu děje.
VĚŘTE NEBO NE !! ALE JÁÁ...JÁ NEJVĚTŠÍ WAREZÁK..SI KOUPÍM PRVNÍ HRU..DIABLO III ( je to z toho důvodu, že na to nejsou cracky.. )
Ne, to jsou ti príma šamani a satanisti, jak jeden seděl za sexuální obtěžování a druhý je zbavený svéprávnosti Ne, vážně to tak je. Jsou proslaveni svým pozdějším koncertem "Krakow Black Mass" tedy Černá mše v Krakówě, kde se dály věci pro křesťanskou obec hrůzyplné aneb heretika na profesionální úrovni. Tak třeba tam... ne, nebudu tu kazit ty nevinné děti, kdyžtak si to vygooglete
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Mopidu napsal:
*facepalm* Metal není pokaždý stejnej...A pokud si myslíš že ne tak si poslechni třeba Nightwish(s Tarjou) a pak třeba Carpathian Forest ... Pořád nevidíš rozdíl ? Metal je super žánr...né jako Hip Hop a Rap(fůůj)
Já poslouchám : z Metalu : Iron Maiden,SOAD, Nightwish(jedině s Tarjou),SlipKnoT,Nirvana,
ze zbytku : Skrillex,Pendulum,Lindsey Stirling,
Ne nechci mě se to prostě nelíbí... Dřív jsem poslouchal Ramsteiny ( To mi bylo asi 9 )
No vida! Důkaz že Ramsteini jsou dobří a že půlka naší třídy kecá že je to blbost Však já jim někdy ve třídě pustím Muther (nebo jak se to píše) a pak se uvidí
Tak co poslouchám?? Vy co mě znáte a viděli ste mě tu spamvat tak možná nebudete nijak zaskočeni: Godsmack a jinak Rammstein, Slipknot, Lordi, Iron Maiden, AC DC, The Queen, Metallica a občas Rolling Stones to je aspoň hudba
Upravil/a Nerevar dne 05.07.2012 23:37
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.