Johny napsal:
To už jsem udělal, ale ten Kohnarik nic moc.
A víš že může (podle uesp) přivolat Dračího kněze na pomoc? To by musel být masakr...
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Zkus si dát kouzlo rovnováha, ubírat si životy a pak ho můžeš docela dobře testovat (možná).
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Johny napsal:
hm, vole, co se kouzel týče tak jsem skončil a začal u kouzla Plameny :-D
Ta kniha byla v Labyrinthianu, ale to si ji asi prodal. Já zkusím vzít si v qasmoke Konahriika a kouzlo a zkusím jestli to funguje .
Já to neumím! A s mojí znalostí techniky se to ani nenaučím... Možná bych zvládnul nahrát na Steamu ten screenshot do online knihovny, to by možná šlo...
Já to neumím! A s mojí znalostí techniky se to ani nenaučím... Možná bych zvládnul nahrát na Steamu ten screenshot do online knihovny, to by možná šlo...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.