No tak zaprvé k té instalaci máš tam readme, čekal sem že když běháš kolem bílýho průsmyku tak ti to jede. Jinak jestli se ti to podaří zprovoznit tak musíš počkat 17 dní než se ty potvory respawnou. BTW, ted me napadlo, kterou verzi si si stáhl. Protože pokud při zapínání jich máš zaškrtnutých víc tak je jasné že to nepojede...
Aha já teď zkouším co z těch modu funguje a co ne..Jinak mám verzi 4.3.Instaloval sem to poprvé ručně a nešlo to tak sem to udělal přes NMM
For the Dawnguard.For Skyrim!
Tááák napsal sem koment k WIS IV a melo by se s tim něco dělat kdybyste našli nějaký chyby tak napište koment k tomu modu a pokud neumíte Anglicky napište mi Vaší zprávu a já jí ''snad'' přeložím...přeji hezký den! ta stránka s modem je tady http://skyrim.nex...p?id=6176#
JohnYsh jak třetina? Snad ti poradim ale definuj tu chybu blíže. Třeba co to píše atd. Pokud ti hra při načtení menu padá podívej se do složky Skyrim/Data/Strings a tam máš jazyky hry jazyk Skyrimu a modu by se měli schodovat např: Skyrim_English a WiS IV - Dark Rainbow_English. Pokud máte nestáhlou češtinu jako já tak tam máte Skyrim_Czech tím pádem WiS IV - Dark Rainbow_Czech. Kdyby něco pište!
No přesně při načítání to žuchne a konec.aha už na to koukám já tam mám všechno English ale od toho modu tam mám Czech aha takže v tom bude ten problém.Tak díky!
For the Dawnguard.For Skyrim!
Mimochodem teď čekám na Alexandroxe(ten co dělá ten mod) na text na přeložení do češtiny. Až mi to pošle a já to snad nějak přeložim hodim to sem a kdyžtak to nějak upravíme Všem předem děkuji za pomoc!
Oprava
Cyclops-Kyklop (jméno nějaké postavy)
Head Hunter-něco jako hlavní lovec(také jméno postavy )
Tak se na to podívejte napište nějaké změny apod.
Čím dřív tím líp.
Díky
EDIT: Tak už si to opravil já píšu strašně pomalu
Upravil/a BadWolf dne 13.03.2012 21:31
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Ten Head Hunter-by mohlo být Hlava lovců. Prosím zkoukněte to ať to mohu postal Alexandrox mi psal že má všechno hotové a že čeká pouze na texty od překladačů...
moroght napsal: Ten Head Hunter-by mohlo být Hlava lovců. Prosím zkoukněte to ať to mohu postal Alexandrox mi psal že má všechno hotové a že čeká pouze na texty od překladačů...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.