přesně tak. To je nápad, moje příští postava se bude jmenovat Chuck Norris .. snad přežiju příští den
Všichni si mysleli, že draci jsou pouze legenda. Až doteď.
.. rychle se jdu pomodlit k nějakému dílu Walkera Texas Rangera, snad to aspoň trochu pomůže
Všichni si mysleli, že draci jsou pouze legenda. Až doteď.
A to Parrot: hele ty ympyrijále, co takhle rozjet diskuzi na téma další válka proti Thalmorům, viz naše vize. Blbej nejsi to vidim, a bylo by to zajímavé vojensko-politické cvičení
Já je nenávidim.Jednou se tak procházim po SKYRIMU. Zničeho
nic se ukážou THALMOROVÉ a automaticky zautočí .Tak je zabiju prohledám vidím nějákou zprávu "příkazy thalmoru" přečtu si to
a tam stojí že jsem prý nebezpečný a mařim jim plány.Teď na mě útočí na potkání.
koniaash napsal:
A to Parrot: hele ty ympyrijále, co takhle rozjet diskuzi na téma další válka proti Thalmorům, viz naše vize. Blbej nejsi to vidim, a bylo by to zajímavé vojensko-politické cvičení
Na co nové téma ? V úvaze o Thalmorech se můžeme bavit de facto o všem, co nějak souvisí s Thalmory !
"Já si myslím, že vojna s Thalmorem muší bejt. Zakázali jste Talose, tady máte přes držku! No, pane Palivec, máte snad rád Thalmory ty psy pohanský?" " Mě je to jedno, Thalmor nebo Imperiál, já jsem živnostník... Natoč si pivo a kecej si co chceš" " Pane Palivec, tady visel obraz císaře..." " Jo, ale sraly na něj mouchy, tak jsem ho dal na půdu, z toho by dneska mohly bejt ještě potíže"
ps- není to asi přesně, ale švejka teď v knihovně vyhrabávat nebudu
Upravil/a koniaash dne 10.02.2012 12:26
"já se vždycky snažím udělat něco obratnýho, něco povedenýho...A pak se všecko obrátí proti mě..." " Uklidněte se. švejku!" " kdyby to nebylo proti subordinaci, řek bych že se vůbec nemůžu uklidnit, ale takhle říkám, že jsem úplně klidnej" A přesně podobný nabíráte do své legie, zatímco my, stormcloaci jsme fanatičtí bojovníci za svou věc. navíc využíváme modernější taktiku ( sakra, proč se mi vnucuje přirovnání k SS )
No tak to jo... jsme Nordi, tak se čas od času trochu ožerem... Ale jinak- útoky malých, pohyblivých a dobře vyzbrojených skupin proti mamutí, ale nepružné síle legie, vedení záškodnické války... Kdyby se ta válka protáhla o pár století, budou to Stormcloakové, kteří vymyslí paravýsadky. Legie by zůstala na úrovni WWI
jo jo, nechám svou nenávist k legii plavat a zaměřme se na společného nepřítele- thalmory. Situaci známe. říše je oslabená, prolezlá thalmorskými agenty a kolaboranty. jižní provincie dobyté ( takže za*raný Thalmor se už nemusí obtěžovat s předmostím) čepele, jakožto Praetoriáni, zničené. Penitus occulatus zhruba funguje, ale nevíme jakého má "C". A teď se Thalmorští fašisti rozhodnou zlikvidovat zdroj válečné moci- stříbra a oceli ze Skyrimu. tak ja z toho ven? Jak válku vyhrát?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.