Ano, Hitler po nich taky šel. Protože to byli úspěšní lidé, na které se tím pádem před lůzou dobře házela špína
EDIT: V reflexi posledního leteckého neštěstí se silně uvažuje o tom, že civilní letadla budou nově vybaveno protiraketovými systémy. Právě jsem se to dočetl na FB ČT24.
Upravil/a nagasadowcz dne 01.08.2014 23:24
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Židé nejsou bezchybný národ, jistěže ne. Ale nepochopím, jak může jakýkoli Evropan s mozkem a přístupem k historii podporovat v současném konfliktu v Gaze Palestince
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Legolas praštil jednu popovou zpěvačku ,kterou chce vidět polovina "moderního" světa mrtvou přitom nikdo zatím nehnul ani prstem do teď. Myslíte že v tom mají prsty... oni?
Upravil/a matthew074 dne 02.08.2014 00:01
Boing
nagasadowcz napsal:
Židé nejsou bezchybný národ, jistěže ne. Ale nepochopím, jak může jakýkoli Evropan s mozkem a přístupem k historii podporovat v současném konfliktu v Gaze Palestince
Jako jak mám k nim rezervovaný přístup, tak jsem na straně Židů, protože Islám je zlo.
Uááááá právě jsem vedl úkrutný souboj na život a na smrt s jedním obřím pavoukem. Nejdříve mě vyhnal pomalu až před barák, ale nakonec jsem objevil kam se schoval, a zneškodnil jsem ho deodorantem
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.