maxinik55 napsal:
Data files odemkneš jednoduchým způsobem. Jdi do dokumenty/MyGames/Skyrim a tam otevři SkyrimPrefs. Pak si tam najdi sekci [Launcher] a měl by si tam mít napsáno toto: bEnableFileSelection=0 . místo 0 napiš 1, takže to bdue vypadat takto: bEnableFileSelection=1 Pokud to tam vůbec nemáš, jednoduše to tam napiš
Nakonec jsem to našel.
Upravil/a Aurelius dne 05.08.2012 13:09
Chtěl bych se zeptat, kolik je ve hře těch kuší? Nebo je tam jen jedna? Doufám že jich tam bude více, když už tam tu kuš přidali
Nothing is true, everything is permitted.
Assassin's Creed je jedna z mých nejoblíbenějších her.
Tak mi to funguje, díky moc za radu.
Chci se ještě zeptat protože nejsem zrovna dobrý angličtinář: Zeptal jsem se jednoho stráže v Riftenu a ten mi dal quest. Měl jsem dojít k hospodě U rozbitého džbánu. A tam seděla nějaké žena.
Jestli nemluvil nic o Dawnguardech nebo upírech, tak to pravděpodobně bude něco jiného To přece poznáš podle toho co ti řeknou, ne?
Aha, psal si že nejseš tak dobrý angličtinář Tak si radši počkej na českou verzi, aby si věděl o co tam jde
Naga: No, myslel jsem typy kuší. Však snad budou nějaké módy, které jich přidají více.
Upravil/a maxinik55 dne 05.08.2012 13:33
Nothing is true, everything is permitted.
Assassin's Creed je jedna z mých nejoblíbenějších her.
maxinik55 napsal:
Chtěl bych se zeptat, kolik je ve hře těch kuší? Nebo je tam jen jedna? Doufám že jich tam bude více, když už tam tu kuš přidali
http://elderscrol...y_(Skyrim)
Někde v půlce stránky je máš.. jsou 4, ale myslim si, že určitě během patchů další přidaj + mody...
Dokonce budou i magický šipky D
Upravil/a trinax dne 05.08.2012 13:37
maxinik55 napsal:
Jestli nemluvil nic o Dawnguardech nebo upírech, tak to pravděpodobně bude něco jiného To přece poznáš podle toho co ti řeknou, ne?
Aha, psal si že nejseš tak dobrý angličtinář Tak si radši počkej na českou verzi, aby si věděl o co tam jde
Naga: No, myslel jsem typy kuší. Však snad budou nějaké módy, které jich přidají více.
Tak dobrý, nakonec jsem zjistil kde sem se spletl. Byla to pouze nějaká kouzelnice co ti za 1000 Septimů změní obličej.
Vyšel jsem ven a všiml si strážů jak bojují. A pak mi řekli o upírech..
Aurelius napsal:
Tak mi to funguje, díky moc za radu.
Chci se ještě zeptat protože nejsem zrovna dobrý angličtinář: Zeptal jsem se jednoho stráže v Riftenu a ten mi dal quest. Měl jsem dojít k hospodě U rozbitého džbánu. A tam seděla nějaké žena.
Pokračuji správně? Nebo je to jiný quest.
Je to správně já už za ní byl, je to ženská která ti za 1k septimů změní vzhled, rasa a pohlaví jsou zamčené. To je ona http://elderscrol...i/Galathil
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.