Když se dívám na tenhle obrázek, tak si uvědomuju, jak těžký by muselo být dobýt Kvatch - nejdřív ta přístupová cesta (kopec), pak hradby, pak město s gladiátorama, pak zeď, za ní vodní příkop -> most, pak mříž (pamatuju si z Oblu, ta byla dobrá) a pak teprv samotný hrad. No jo no, ale co člověk zmůže když se mu za hradbama otevřou Brány a když tam nejsem já, že ?
Whirt napsal:
BadWolf napsal:
Něco podobnýho po Merlinovi
Tak tam mám já spíš pocit, že on si na to dával pozor, jen okolí bylo tak blbý, že na to nikdo nepřišel
No já to spíš myslel tak... že to vlastně nedává smysl, zapomeň na to
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
BadWolf napsal:
Tak jsem právě viděl trailer na další část Hobita... Caaaaaaaaaaaaaaaaaan't wait !
Trailer
BTW, Jezerní město mi tam děsně připomělo nějaký město z TESO.
Tak jako Burák v Cars 2 nebesky šťastný řve po McQueenově návratu do Kardanové Lhoty: McQueen je zpět!!! McQueen je zpět!!! McQueen je zpět!!!
Tak i já teď podobným stylem řvu: Legolas je zpět!!! Legolas je zpět!!! Legolas je zpět!!!
I když asi předčasná sláva, páč Orlando Bloom má na svém kontě jen záznam u Hobit: Tam a zase zpátky.... : o (
Tak buď Legolase v Dračí poušti hraje někdo jiný a nebo to vůbec není Legolas..... he,he, třeba je to dvojče.....
: o )
Upravil/a SeveruS dne 12.06.2013 19:41
Hmm, podle mě to je Legolas. Vždyť je to syn krále lesních elfů, kteří trpaslíky s hobitem nalákají na iluzorní hostinu a pak je zajmou - alespoň to tak bylo v knížce - tam lesní elfové (tudíž i Legolas) vystupují nepřátelsky vůči výpravě na Osamělou horu.
Upravil/a Ligos dne 12.06.2013 20:06
Ad Legolas: Je to Legolas! Copak nevidíte ten přiteplenej Bloomův ksicht Bije do očí Navíc to vím na 100% díky Legu. Vidíte, co všechno se dozvíte když si hrajete s Legem? Dokonce jsem o tý sexy zrzavý elfce věděl ještě předtím než všichni ostatní, ha !
Takže... proč se sprchuje tak dlouho? Nebo krátce ? Já už nevím Ale vím že jedno z toho
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Jásně. Takže se psrchuješ krátce protože...
Seš sprcha SVÍTÍCÍ a když ti do obvodů vteče moc vody tak zkratuješ
Tak jsem nainstaloval Flashpoint Dragon Rising a mám strašný dilema u 2 mise kde jsem odpálil už nwm co to bylo a potom se na mě všichni sesypali no co holt logika Flashpointu
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.