Myslím, že by ses do toho neměl tak hnát, Dime. Jeffe... Upřímně - co udělali s Benem a můžeme s ním ještě počítat? Pokud tu mají nějakou efektivní metodu vymývání mozku, myslím že ten zelený bych za Vůdcem neměl posílat "
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
,,S jeho schopnostma? Dpkázal by přemluvit čínskou zeď aby o kousek popošla. Hmm uvažuju nad tím, jak by se mu vedlo před druhou světovou válkou. Hitler hadr. A s tím Benem už bych moc nepočítal. Pár minut jeho žblebtání a ze zombíka bude vegetarián." otočit se na Dimitrije: ,,Ty ho chceš podříznout? já na to rezignoval. Zab ho a budou jak zombí, ale nebudou řvát Jíst mozky ale Slóvo bóží." *úsměv na tváři*Akathosh je vládcem bohů, ale já su čarovny. Přízrak Noci- moje povídka o Thalmorském vrahovi http://www.skyrim...ad_id=3723
Takže co? Nejrozumnější mi v téhle situace přijde prostě utéct. Budeme ale muset vymyslet plán. Jak odlákáme pozornost Vůdce, měli bychom být v pohodě - ti ostatní už asi stejně nic nevnímají. Možná by nebylo špatné pokusit se utéct při té zítřejší zábavě, jak navrhoval Jeff. My tři budeme "přijati" do jeho svaté ovce... pardon, obce, a ty Jeffe se mezitím vytratíš a seženeš nějaké zásoby. Pak už bude stačit vyvolat trochu zmatku a utíkat k autobusu jako o život. Potřebujeme jen trochu jídla a vody, na víc tu asi není příležitost. Benzín máme..."
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
,,Vnímají to co řekne a pokud řekne trhej, pardon zabij, tak nás zabijou jako když utrhneš kytku. Možná nemyslí ale jsou bystří jako ti uslintaní soudruzi venku."Akathosh je vládcem bohů, ale já su čarovny. Přízrak Noci- moje povídka o Thalmorském vrahovi http://www.skyrim...ad_id=3723
Skupina Pátračů s novým členem plánuje útěk během zítřejší oslavy.
Dimitri, ale uvažuje o tom že dřív toho kněze asi zabije. Tak či tak dnes s ním má schůzku.
Ohledně ostrahy: Pár mužů pozorovatelů tu je, ale pokud nedostanou rozkazy, tak nemají povoleno střílet. A ohnedně zbraní: Jsou ukryty neznámo kde.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Dnes začíná hrát skupina poslední. (dosaďte jméno)
Rozhodli se opustit své útočiště a vydali se pro zásoby do města. Přešli přes železniční nádraží a před nimi se nacházela dost pochybná čtvrť plná levných bydlení ve špatném stavu. Okolní okna byla rozbitá, zdi byli posprejované a po ulici se válelo sklo z oken, omítka a smetí. Vypadalo to zde jako na skládce.
-Nick náhle něco díky svému vnímání /9/ uslyšel psí štěkot. Nejspíš jich bylo víc..-
Upravil/a Lord Rade dne 19.11.2012 20:46
ako daleko podla teba sú?! psom sa môžme vyhnúť prinajhoršom s nimi môžme bojovať. zo smädom nie!SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
"tss... Perrfekté!!! ideme tadialto." ukážem na časť ktorá je najmenej zničená
Upravil/a Chell dne 19.11.2012 21:14
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.