Ligos napsal:
Hmm, copak na to říká Diego? Taková poklidná hra to byla...
ano byla, Leny mě zkazil(), ale humor musí bejt, jenže teď Diega nezatěžuj timhle, já s klidnou, řádnou a čestnou partičkou slovního fotbalu čekám na Diega, až na tom bude zas dobře
Ligos napsal:
Hmm, copak na to říká Diego? Taková poklidná hra to byla...
Diego říká, že to s klidným svědomím smaže.
Především Lenerena upozorňuji, že nejsem zrovna v kdovíjak dobré náladě a klidně tě nechám "zmizet" z našeho fotbalu! Mě je to jedno!
Klidně to smaž Diego já čekám s vážně myšlenou, zábavnou partičkou slovního fotbalu na tebe ale i když se tolik s Lenym neomezujem, alespoň ho zaměstnávám, a je od něj pokoj na zbytku fóra ;DDDDDD
Nererevare, tak jsi spokojenej? Můžeš hrát s Diegem...
(promiň že rejpu, ale už jsem takovej. Já jen že nechápu tvoje tvrzení, že na pořádnou hru čekáš na Diega. Takhle to vypadá, že ostatní to podle tebe neumí, nebo na to snad nemají nárok, proto jsem se cítil poněkud dotčen, když jsem vždycky předtím respektoval pravidla, narozdíl od jiných. To jenom na vysvětlenou...)
Upravil/a Ligos dne 03.11.2012 02:36
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.