Zálohuj, já si pro dawnguard připravoval módy 2 dny a teď jsem zjistil že mi to nejde kvůli módu build your house. Tak to stejně přeinstaluju vše a něco odeberu
Asi mě ted budete považovat za blbca, ale jak toje? Už to vyšlo nebo ne? Vy tady nekteri pisete ze uz to hrajete nebo co, pak tady nekdo posilal jak je to na steamu ale zase si stezujete ze to jeste nevyslo ja to nechapu
Nothing is true, everything is permitted.
Assassin's Creed je jedna z mých nejoblíbenějších her.
ja kto pres tu strnaku koupim: http://www.steamp...?dawnguard
dam do kosiku ale nejde nikde pokracovat a kdyz se prihlasim jako na steamu porad nic sem uplne blbej
Ehm... Mně? Fakt neumím anglicky ani pípnout, takže bych si to zkrátka neužil...(pitomá němčina!!) A Cenega mě se..e!!
EDIT: Mimochodem, lidi, jsem jediný naivka,kdo čeká, až bude DLC oficiálně uvolněný v ČR, nebo to VŠICHNI takto obcházíte? Fakt by mě to zajímalo, díky....
Upravil/a Ligos dne 03.08.2012 16:25
dam do kosu chcu koupit vypisu secko co je potreba napise to chybu no..
There seems to have been an error initializing or updating your transaction. Please wait a minute and try again or contact support for assistance.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.