tak u mě je to takle:
1.Morthal
2.Markarth
3.Riften
4.Samota
5.jitřenka
6.Falkreath
7.Větrný žleb
8.Ledohrad
9.Bílý průsmyk(tam neví co je to vlastenectví!)
Mopidu napsal:
Morthal je takové hororové městečko:
je tam mlha a bažiny
někdo se tam zcvok, nakonec se ukáže že je to kolem města plný upírů a že umřela malá holčička
všude rostou deathbelly (smrtničky)
když ze slova Morthal odstraníte H, vznikne Mortal což znamená smrtelník.
Já nevím jak vám, ale mě tam nepřijde atmosféra nejpřátelštější
no jo ty bys tam určitě zapadla a za chvíli by se po ulicích procházeli duchové a na střechách procházeli blátokraby
Samotu moc rád nemám už sem se tam několikrát ztratil a pořád se mě ptají děti jestli si s nima nechci něco zahrát
Dunmer , Khajit nebo Ork ?
Mág , Zloděj nebo Warior ?
Hmm, sakra, v Morthalu jsem nikdy nebyl delší dobu, až dnes večer to tam rozjedu kvůli vampyrismu, jak mi poradila Mopi... Jak to tak čtu, to město se asi posune v mojem žebříčku, mám hrozně rád tahle ponurá místa. Ale na žití to zrovna není a ten můj seznam byl podle úrovně života v každém městě. Pravda, v Markarthu je to taky o hubu, ale to město je prostě senzační a navíc mám já Ostravan rád tyhle razovite regiony
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Larman napsal:
Samotu moc rád nemám už sem se tam několikrát ztratil a pořád se mě ptají děti jestli si s nima nechci něco zahrát
a copak nemáme rádi děti ? ( to mě vždycky naštvalo to - když se jde do nějakého obchodu , tak ti tam to dítě řekne : myslel jsem že dobrodruzi mají vypadat drsně to mě dycky tak vytočí že .. )
Tyhle ponurý místa mi trochu vadí taky kvůli tomu mám docela rád Ledohrad protože je tam díky sněhu pořád vidět Dunmer , Khajit nebo Ork ?
Mág , Zloděj nebo Warior ?
U kamarádky která má starší počítač jsme hrály Arenu a panečku Winterhold bylo tenkrát město jak kráva. Kdyby bylo ve Skyrimu takové, tak by bylo asi největší
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.