Den sedmnáctý - seriál, který byl předčasně ukončen a chtěli byste jeho pokračování.
Osobně bych rád viděl plnohodnotné pokračování seriálu Dead Like Me. Onen černý humor, Georginy poznámky a hlavně nedokončené příběhy by si to zasloužili Ten film co byl v roce 2009 vydán to jenom zkazil (i když určitým nádechem žil, jen se na tom podepsal čas, který mezi seriálem a filmem uplynul).
Mimochodem je to jeden ze seriálů, který má naprosto úžasnou úvodní sekvenci
Den devatenáctý - deset nejoblíbenějších pilotních epizod, které vás nakopli na další díly. (ale pokud jich nenapočítáte tolik, tak stačí méně)
Seriál/Název/Scénárista
1. Shlerlock - A Study in Pink (Steven Moffat)
2. Doctor Who - Rose (Russel T. Davies)
3. Legend of Korra - Welcome to Republic City/A Leaf in the Wind (Michael Dante DiMartino a Bryan Konietzko)
4. Dead like me - Pilot (Bryan Fuller)
5. The Big Bang Theory - Pilot (Chuck Lorre a Bill Prady)
6. Misfits - beze jména (Howard Overman)
7. Futurama - Space Pilot 3000 (David X. Cohen a Matt Groening)
8. Avatar: The last airbender - The Boy in the Iceberg (Dave Filoni)
9. Broadchurch - beze jména (Chris Chibnall)
10. Dexter - Dexter (Michael Cuesta)
Upravil/a Whirt dne 16.09.2013 22:33
Absolutně neseřazeno podle oblíbenosti, to bych nedal, ale jak mi to přišlo na mysl:
1) Game of Thrones - Winter Is Coming - D. Benioff a D. B. Weiss
2) Red Dwarf - The End - R. Grant a D. Naylor
3) Dexter - Dexter - J. Manos Jr. podle J. Lindsay (kniha)
4) Planet Earth - From Pole to Pole - D. Attenborough, A. Fothergill a G. Parker
5) Little Britain - M. Lucas a D. Walliams
6) Okresní přebor - Pohřeb - P. Kolečko a J. Prušinovský
7) Sherlock - A Study in Pink (S. Moffat)
8) The Big Bang Theory - Pilot (C. Lore a B. Prady)
9) Prison Break - Pilot - P. Scheuring
*DW pilot se mi sice líbil, ale že to je seriál, který budu absolutně zbožňovat a pravidelně sledovat, o tom mě přesvědčil až druhý díl. To jen, aby se někteří Whoviani nedivili, že není na seznamu
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Den dvacátý - Vaše guilty plaesure.
Seriál, o kterém moc nemluvím a nechlubím se, že se na něj dívám je seriál Smash - vyprávějící vznik Broadwayského muzikálu, který je mimochodem o Merilyn Monroe.
Huh, tak tady teda vůbec nevím. Já, když mě něco baví, tak se za to nestydím Ale teda z nedávné minulosti si vzpomínám na jeden "seriál", resp. TV show, která rozhodně nemá valnou úroveň, ale neskutečně mě bavila. Hned vám sem hodím link k prvnímu dílu. Myslím, že až uslyšíte komentář moderátora, pochopíte, proč jsem to žral Mama, ožeň ma
EDIT: No uznejte, že toto je prostě pokálené zlato TV zábavy
Já chci další díl!!
Upravil/a nagasadowcz dne 20.09.2013 00:32
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Den dvacátý první - nejoblíbenější seriál z vašeho dětství.
No, je jasné, že jsem jako malý zbožňoval Večerníčky. A jak už jsem nedávno zmínil v Nekonečné, byl to Hurvínek (pokud konkrátně, tak Na návštěvě u Spejbla a Hurvínka), který si u mě vybojoval místo číslo jedna
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.