Whirt napsal:
Rayman Origins má ty nejlepší titulky jaký jsem zatím u hry viděl
co s tím raymenem máš?
No děti ne!
Mám ho už dva a půl měsíce a teprve teď mě chytnul (protože už nebylo co jiného na Vitě o večerech hrát ) a bavím se jak zatím u žádné jiné skákačky.
Jsem tím posedlej jako Mopi MassEffectem
Whirt napsal:
Rayman Origins má ty nejlepší titulky jaký jsem zatím u hry viděl
co s tím raymenem máš?
No děti ne!
Mám ho už dva a půl měsíce a teprve teď mě chytnul (protože už nebylo co jiného na Vitě o večerech hrát ) a bavím se jak zatím u žádné jiné skákačky.
Jsem tím posedlej jako Mopi MassEffectem
děti ješte ne? nojo Bodejžt by ne ste spolu teprv 3 měsíce capart se narodí do roku 2014
Lidé, jak jistě víte, jsem tu velmi veleváženou osobou (proto tento příspěvek píši spisovně) a tak uděláte dobře, když velmi veleváženou osobu poslechnete a MAZEJTE NA CHAT!!!
Tak, všichni, už jsem se přestěhoval na Helghan
Sbohem Vvardenfelle a Shivering Isles !
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
BadWolf napsal:
Tak, všichni, už jsem se přestěhoval na Helghan
Sbohem Vvardenfelle a Shivering Isles !
You traitor!
Ale ne
Ale když jsem bydlel na Shivering Isles a Vvardenfellu najednou, tak jsem si ani jedno z těch skvělých míst nemohl užít.
Helghan je kompromis
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
hRDLA: Já vím (nadšené tleskání)!
Ani pomalu nevím co koupit - už mám na seznamu Assasins Creed, Little Big Planet, Rayman Legends, Warriors Lair, Killzone, Bioshock, LEGO Lord of the Rings, atd. atd...
Macry:
Skvěle ti poradila, doufám, že mi také poradí. Jsem bezradný!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.