Mike: Tu pandu by jsme se báli odkrouhnout od tý doby co jsme viděli never say no to panda
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
hRDLA napsal:
Ligos: Hlavně včera, jsem tu zůstal sám a dole ve výčtu online uživatelů jsem byl jen já, jenže co je se strašidelné. Psalo to, že v Pokecu v Offtopicu je Vivi i když nebyl ve výčtu dole...
hRDLA napsal:
Ligos: Hlavně včera, jsem tu zůstal sám a dole ve výčtu online uživatelů jsem byl jen já, jenže co je se strašidelné. Psalo to, že v Pokecu v Offtopicu je Vivi i když nebyl ve výčtu dole...
Mopi: Kam jedeš?
Na narozeninovou oslavu, vrátím se zítra
- Je jeden z nich!
- Nojo, takže tu zase nebudeš! (na konec nekonečné)
Mimochodem v Portálu 2 byl skvělej paradox
"This sentence is false"
Tím pádem je tahle věta PRAVDA, takže je LEŽ a je to PRAVDA, z čehož vyplív že je to LEŽ...
hRDLA napsal:
Právě koukam znova na Rockera a tenhle film je prostě SÍLA
Upravil/a METTALIC dne 25.05.2013 11:31
Mopi: Jsem to pro tebe už opravil protože jak říkáš
Meat is MURDER!
Tasty tasty murder
Murder? Murder of crows!
Áno, to je ze Super Meat boye jen ta poslední část ne, tu jsem tam přidala, Murder of crows je můj oblíbenej Vigor z Bioshicku infinite (v mým podpise obrázek nalevo)
Upravil/a Mopidu dne 25.05.2013 11:35
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.