Teď jsem se vrátila z přednášky a jak to tady pročítám, pořád se směju Umíte pobavit.
Len kecá, snaží se vás přesvědčit, abyste nechystali obranu proti jeho uzurpátorství nekonečné a on to měl jednodušší
Strýčku, jsem ráda, že už je náš virtuální vztah uznáván z obou stran
BadWolf napsal:
Tas: Já nemám ponětí co budu studovat ale parazitologie nezní nijak špatně Roztomilý zvířatka? Check. Možnost stát se šíleným vědcem škodícím lidstvu? Check. Učení co by mě asi bavilo? Check. Zbraně hromadného ničení? Hmm... Check. Badass hlášky?
Hmm...
Hádám že každej obor má svoje nevýhody
BTW, jak se ty, jakožto parazitoložka, díváš na Vetřelce ? Mě jen tak zajímá ... Já vím že jsem dřív byl strachy bez sebe z Facehuggerů (ano, použil jsem Whirt-Smajlíka )
Zkoušky v hospodě? Check. Skvělí přátelští učitelé? Check. Vlastní muzeum plný koster a embryí v lihu, ve kterém straší? Check. A mnohé další
No a když půjdeš k nám na školu, třeba to vyjde v době, kdy už budu doktorantka a budu tě učit
Badass hlášek je u nás úplně nejvíc, já se do školy chodím především zasmát
Vetřelce jsem viděla jako malá a myslím, že to byl první impuls k tomu, abych šla studovat parazity
Mike napsal:
Zdar random týpku. Hele, ten chlap, co ho máš v podpisu, je ten z The Shining?
je Jacku Nicholsonovi podobnej ale tohle je z GTA fajfky (V)
Ahaaaa
BW: Tyjo, já vím, že je to Secre a známe se dlouho, ale tadle "přezdívka" (protože mu tak říkám asi jenom já) je z dob, kdy jsem nevěděl, kdo to je, a když jsem se ho ptal, co je zač, tak tvrdil, že jen Random týpek, co si chodí pokecat na chat... Takže tak. Dokonce, v krátké éře, kde byli banány jako forma ocenění zde na foru, měl Seeeeecre udělej banánek s timdle popiskem...
Byl jsem redaktor a překladatel na novém ESO fanu, než ho zrušili.
Pokud vám připadám poněkud zmatený, nedivte se. Jsem to prostě já.
Když tak si mě vůbec nevšímejte.
A ne, nevím, proč mám odznak za pravidelnou docházku...
Do háje, zase konec? A já musím být zrovna zase v práci, jako minule...
To akorát dokazuje, jak plynule a pravidelně to tady šlape...
Na Chrome nedám dopustit, je rychlý a hlavně se v něm vše zobrazuje tak jak má...
Lidi, nemáte někdo zkušenosti s hrou Black and White 2?
@Tas: EldeR je možná tvůj strýček, ale já jsem strýček všech tady... (viz moje dávno zrušená "poradna Strýčka Ligose" )
Upravil/a Ligos dne 15.01.2014 22:05
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.