Ach jo...všichni jste teď nehorázně klesli. Lov o poslední příspěvek bejvala zábava a kdo ho měl poslední tak to byla strašná čest a všichni jsme se u toho nasmáli Whirt nakukoval, BW se snažil předběhnout Lena a hRDLA přefběhmout BWho, já byla ráda když se mi ta stránka vůbec načetla dneska na fóru už není sranda...chce to comeback starých občanů, dřív tu bejvávalo živo a šíleno a nikdo nikdy neřek že je něco "trapnost", možná tak "sranda"
Mě baví, jak Mike, jehož 80% příspěvků v téhle diskuzi má smysl limitně se blížící nule, moralizuje ostatní...
Upravil/a Tasemnice dne 26.09.2013 22:45
Musím souhlasit s Mopi.Lov na poslední příspěvek vždy byla zábavná a celkem očekávaná událost.Vždycky když se to stalo tak se tu sešlo dost lidí a byly tu příjemný diskuze.Byl to takový forumní svátek pokud by se to tak dalo nazvat.A pokud ti to připadá jako nebetyčná trapnost pak se s tebou nemám o čem diskutovat.
Upravil/a Leneren dne 26.09.2013 22:48
Souhlasím s Mopem. Nikdy jsem poslední příspěvek Nekonečné nelovil, ale nesmírně mě bavilo pozorovat při tom ostatní. Bylo tu v těch chvílích nejvíc živo. A je to prostě tradice.
Tasi to taky pěkně vystihla, bro
BTW, tohle je... Satanův zpěvák
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Jak poznamenal Naga, soutěžení o poslední příspěvek v nekonečné byla vždy sranda a já jsem to rád sledoval, jelikož byla sranda.
Navíc, proč Leníška nenaštvat...
Upravil/a Diego dne 26.09.2013 22:53
Leneren napsal:
Probudil se ve mě starobylý pud, který je mému druhu vlastní.Ozvalo se ve mě zvířecí volání po kořisti.A já ho vyslyšel!A prot jsem zde, znovu mocný a v plné síle!.Jsem jako Šmak Veliký, či jako Melkor.Jsem váš nepřítel na život a na smrt a po posledním příspěvku toužím stejně jako Morgoroth po silmarillionech!
Znalec silmarilionu a historie Středozemě... Hm, to si dám líbit "I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
Leneren napsal:
Probudil se ve mě starobylý pud, který je mému druhu vlastní.Ozvalo se ve mě zvířecí volání po kořisti.A já ho vyslyšel!A prot jsem zde, znovu mocný a v plné síle!.Jsem jako Šmak Veliký, či jako Melkor.Jsem váš nepřítel na život a na smrt a po posledním příspěvku toužím stejně jako Morgoroth po silmarillionech!
Znalec silmarilionu a historie Středozemě... Hm, to si dám líbit
Ani moc ne
Jen když to Naga prohodil tak mě tohle napadlo
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.