ALOE VERA napsal:
jaj jasný máš pravdu trochu jsem si spojil pojmi otrok a sluha přitom je to rozdíl sorry
V pořádku. Ale vidíš, asi to tak opravdu bude, prostě otroci jsou ti (resp. byli) nejnižší z nejnižších. A pokud chce být Len jeden z nich.. No hele Lene, kdyby to nezakazoval zákon, tak mám tady u baráku dvorek, taková bouda tam je, klidně bych tě tam zavřel a pouštěl tě vždy, když bych potřeboval uklidit, a každý den bys musel umývat okna. Máme jich v bytě 10, tak to ni není, že. K jídlu bych ti dál to, co by zbylo a kdyby nic nezbylo, tak popelnice to jistí. A určitě bych si sehnal rikšu, ve který bys mě vozil.
Ne, otroctví není normální, je to hnus, urážení lidské důstojnosti, její pošlapání. Pochop to Lenerene.
Tolik k tomu ode mě.
No já to nemyslel tak, že bych chtěl být otrok, ale že bych se s tím smířil.A otrok nemusel být jenom věc ikdyž ho tak většinou brali.Když člověk ví co udělat mohl být váženější než jeho pán
Otrok bych být nechtěl, ale jak říkám.Smířill bych se s tím.
A k tomu jak jsi se vyjádřil ve věci otroctví tak s tím souhlasím.
Tričko!Já chci taky tričko... vzlyk vzlyk.
A tu barbínu taky
Upravil/a Leneren dne 14.12.2012 15:49
Byl jsem opět nemocný, tak doufám, že se tu během mé nepřítomnosti nic nestalo (jako minule)... Očekávám od všech hlášení
Upravil/a Whirt dne 14.12.2012 16:02
děkuju není to nejspíš zovna to, co většina lidí čekala, ale takhle komixový je to taky hezký a těšte se na můj příští výtvor (v procesu) **18 (smajlík z chatu )
kukám biatlon, a DOBRE VY
Češka s prehladom vyhrala a skoro ste tam mali ešte jednu , ale asi jej došli sily na poslednom úseku, čo je fakt škoda, lebo rozbehnuté to mala dobre ...
You can kill yourself, or die trying...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.