@Mopi: Ó, jak poeticky napsané! Tato tvá jediná věta je moderní básní, v pravém slova smyslu. Ještě víc takových větiček, a bude tu druhý poetický koutek....
Upravil/a Ligos dne 07.06.2013 18:55
Mike napsal:
Nojo papírově jsou shodné, jde ale o to jak to jede na konkretnim pc v praxi, aoe to bych se tu upsal z mibilu...
No, srovnávat ano, ake těžko v případě her, ono kdybychom šli do extrémů, tak ty hry nemají uvedený w8 jako podporovaný systém... Ale ti je fuk...no, pohrat si s nastavením není prohlém o potencionální motivaci mužeme těžko spekulovat...
Mě přijde w8 pohodlnější, svižnější a to na pc, kde byly prve w7 ... Ale... Kazdemu co jeho jest. ja hry nehraji, takže...no, mým potřebam system vyhovuje a Ligosovi ev. také ...
Papírově jsou nároky shodné, to pravda je, ale jak jsi řekl je to pc od pc.Na výkonnějších pc není skoro vůbec poznat rozdíl v svižnosti systému, ale zase na těch starších ano.
Potom v případě her by to právěže měly být naprosto minimálbní rozdíly.W 7 a 8 jsou v pohledu ke hrám skoro stejné, takže mě docela zarážely i ty propady o 3 snímky.A není nutno spekulovat o tom, že W 8 u nich nejsou doporučené systémy, protože se ani nepíše, že by s nimi byly nekompatibilní.Navíc jsou to skoro shodné systémy, takže tak
A upřímě mě je vývoj 8 a i možných pozdějších systémů jedno.Dokud neskončí podpora pro 7 nebo, z důvodu nekompabilitu u her nebudu muset přejít na 8 tak u 7 zůstanu a případně je později nahradím Linuxem, takže tak.
BadWolf napsal:
Rybáku ! Nazdar! A BTW není tu náhodou bordel pokaždý ?
Mopi: Víš co znamená ZMRVIT ?
BTW, víte co by bylo hustý? Kdyby jsme všechny Ligovy "ilumuonisto-blabla-ický" kecy napsali za sebou To by byl román.
No nic, já jdu koukat na Merlina...
Jo, ještě norbi! Zas tělák totálně worth it - užil jsem si hodinu zírání na ten nejlepší zadek ve třídě, a JAKEJ JSEM MĚL VÝHLED ! Člověk prostě musí zbožňovat její tělocviční úbor
kámo o DAT ASS ti môžem rozprávať a rozprávať
aneb ked sa pred tebou baba zohne v legínach (raz ťa musím zas vymrdať v Leftku )
You can kill yourself, or die trying...
Mike napsal:
Nojo papírově jsou shodné, jde ale o to jak to jede na konkretnim pc v praxi, aoe to bych se tu upsal z mibilu...
No, srovnávat ano, ake těžko v případě her, ono kdybychom šli do extrémů, tak ty hry nemají uvedený w8 jako podporovaný systém... Ale ti je fuk...no, pohrat si s nastavením není prohlém o potencionální motivaci mužeme těžko spekulovat...
Mě přijde w8 pohodlnější, svižnější a to na pc, kde byly prve w7 ... Ale... Kazdemu co jeho jest. ja hry nehraji, takže...no, mým potřebam system vyhovuje a Ligosovi ev. také ...
Papírově jsou nároky shodné, to pravda je, ale jak jsi řekl je to pc od pc.Na výkonnějších pc není skoro vůbec poznat rozdíl v svižnosti systému, ale zase na těch starších ano.
Potom v případě her by to právěže měly být naprosto minimálbní rozdíly.W 7 a 8 jsou v pohledu ke hrám skoro stejné, takže mě docela zarážely i ty propady o 3 snímky.A není nutno spekulovat o tom, že W 8 u nich nejsou doporučené systémy, protože se ani nepíše, že by s nimi byly nekompatibilní.Navíc jsou to skoro shodné systémy, takže tak
A upřímě mě je vývoj 8 a i možných pozdějších systémů jedno.Dokud neskončí podpora pro 7 nebo, z důvodu nekompabilitu u her nebudu muset přejít na 8 tak u 7 zůstanu a případně je později nahradím Linuxem, takže tak.
S Linuxem přeju hodně štěstí...
Osobně se budu věnovat dalším systémům od Microsoftu a až se stanu finančně nezávislý na rodičích, pak i těm od Apple.
Ještě mě ale pořád čeká Missing link, takže budu mít ještě chvilku co hrát
Übersuper hra, fakt mě donutila se zamyslet nad robotickýma končetinama (možná nejsou zas tak epický ) ale furt se mi líbí, robotika je Supe-R
Takže tak, teď mám zupa pocit z poctivě dohrané hry a ještě se mrknu na YT jestli nebyla scéna po titulkách, brat mě je donutil přeskočit aby mohl hrát Far Cry 2
E: tak scénu po titulkách mi musel vysvětlit google....a od teď nemám ráda Megan
Upravil/a Mopidu dne 08.06.2013 11:39
Méťa: No že nějakej svobodnej chlápek z Gondoru se vyspal s Morganou a narodili se Gordon a Morgan Freeman což jsou naprostí machři
EDIT: LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL. Konec 7. epizody 1. série Merlina to zabil
Upravil/a BadWolf dne 08.06.2013 13:30
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Ještě mě ale pořád čeká Missing link, takže budu mít ještě chvilku co hrát
Übersuper hra, fakt mě donutila se zamyslet nad robotickýma končetinama (možná nejsou zas tak epický ) ale furt se mi líbí, robotika je Supe-R
Takže tak, teď mám zupa pocit z poctivě dohrané hry a ještě se mrknu na YT jestli nebyla scéna po titulkách, brat mě je donutil přeskočit aby mohl hrát Far Cry 2
E: tak scénu po titulkách mi musel vysvětlit google....a od teď nemám ráda Megan
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.