Udělám to jednoduše, najmu si Geralta. Ale předem vás proměním v ty nejkrvelačnější a nejsilnější příšery, aby měl práci jednodušší. A udělám to pomocí magie, takže jste v háji.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Hrdlo rozbiju ti PS3 nebo PS 3 nebo ostatní názvy PS3 (kdyby si se chtěl vymlouvat ) a kopec je můj, a všem rozbiju PC a je kopec můj forever a pak i můj a kopec už nebude dobyvatelný, tak zůstane můj
Upravil/a BigNord dne 22.04.2012 21:33
Nevíš kde bydlím a nic si mi nezničila hRDLŮV PC vládu uznala za parodii na PC a zavřela ho na doživotí.A kopec přebírám(povolení od nejvyšších magistrátů)
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Já za hRDLu vymyslím jak přebrat kopec a on mi ho z vděčnosti daruje (je opitý). A ten způsob jak ho přebrat je tajný.
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
odhalil jsem tajný způsob a přebral jsem kopec(je to nezákonné a hRDLU i BadWolfa zavřeli )
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
A ty si se přiznal (udělal si to přece taky) tak tě taky zavřeli. A já jsem uprchl z vězení, kopec dávám na charitu (jsem hodnej ). A pak si ho z charity vyzvednu, já jsem totiž hrozně chudej (i když na počítačové hry je peněz dost )
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.