Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Mno jo, tak aby ti to nebylo líto, tak já ti taky popřeju. I když jsem se to dozvěděl teprve před chvílí
Takže, ať se ti daří při hraní Sims a pozor na nové obludky!
(jen doufám, že dnes nebo zítra narozky nikdo nemá, jinak bychom tu četli jen a jen přání )
Upravil/a Ligos dne 06.09.2012 16:55
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Také dělám zombie apokalypsu.. Snažím se udělat co nejjednodušší, ale nejzábavnější systém, tak aby se o nic nepřišlo. Zatím mám asi 17 povolání. A 7 typů zbraní.
Teď mi řekněte: Jakou jednu věc by jste si vzali s sebou do zombie apokaplipsy? (Nemůže to obsahovat zbraně.)
A chcete aby ve hře byli určité střelné zbraně, nebo bude stačit když se jim bude říkat: pistole, brokovnice, samopaly, odstřelovací pušky..
Upravil/a Lord Rade dne 06.09.2012 20:11
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.