Lord Rade napsal:
Super, když jsi vyřešil svůj problém, tak se ptám těch kteří by si zahráli v zombie apokalypse. Jaké zajímavé povolání, nebo zájmy bych měl ještě zařadit mezi volitelné? Zatím jich je 10 a opovažte se být všichni vojáci a doktoři! I herec má nějaké výhody..
sic budu hrát za vojáka, ale co přidat třeba ajťáka, technika nebo závodníka?
Lord Rade napsal:
Super, když jsi vyřešil svůj problém, tak se ptám těch kteří by si zahráli v zombie apokalypse. Jaké zajímavé povolání, nebo zájmy bych měl ještě zařadit mezi volitelné? Zatím jich je 10 a opovažte se být všichni vojáci a doktoři! I herec má nějaké výhody..
sic budu hrát za vojáka, ale co přidat třeba ajťáka, technika nebo závodníka?
Teď jsem udělal zrovna udělal Ajťáka. Ajťák: Pan/Paní za monitorem. To co umíš spočívá v práci s počítačem. Dokážeš vše od namalování obrázku až po nabourání do téměř každého systému. Ale bez oné kouzelné bedny nezmůžeš nic.
Závodník ? To by mě nenapadlo a ani nevím jaký bude mít dovednosti.. mám tam nějaké sportovce, ale jestli myslíš závodníka formule1 tak to nevím jak bych spracoval...
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Dobře, ale trochu nepraktické třeba ve městě, když tam bude zástup zombií.. Ale dal si mi dobrý nápad Mohl bych tam dát Auto opraváře- člověka z dílny.
Abych to rozřízl - v podstatě mám téměř všechny pravomoce jako Admin (které stále ještě někdy objevím jako nové ). Je tu několik věcí, které nemohu udělat, jako přidat sekci do fóra, nebo přidávat články na levou lištu...
Whirt napsal:
Abych to rozřízl - v podstatě mám téměř všechny pravomoce jako Admin (které stále ještě někdy objevím jako nové ). Je tu několik věcí, které nemohu udělat, jako přidat sekci do fóra, nebo přidávat články na levou lištu...
Takže:
-povolání už nejspíš mám ty zahrnují celkové vlastnosti postavy a jsou mezi ně zahrnuty i zájmy.. takže jste buď policista, nebo silák. Takže nemůžete být úplný Rambo co dokáže všechno..
-Některé postavy začínají se zbraněmi někteří se je musejí teprv obstarat.
-Krátký příběh teprve napíšu.
-A bude to asi všechno?
No, tak zatím jsem během tohoto týdne měl možnost zhlédnout první 3 díly Simpsonových 23. řady a je to takové rozčarování oproti minulým dílům. No uvidím jaký to bude dál, ale prozatím zklamání, alespoň pro mě.
Diego napsal:
No, tak zatím jsem během tohoto týdne měl možnost zhlédnout první 3 díly Simpsonových 23. řady a je to takové rozčarování oproti minulým dílům. No uvidím jaký to bude dál, ale prozatím zklamání, alespoň pro mě.
Dobrou
Dobrou...
Jak sem říkal 23. je hodně špatná - jako by ji sepsal Homer...
Ale některé díly občas vypadají, že by mohli být zase dobré, ale to je jen iluze před dalším špatným dílem
Diego napsal:
Dobrou
Dobrou...
Jak sem říkal 23. je hodně špatná - jako by ji sepsal Homer...
Ale některé díly občas vypadají, že by mohli být zase dobré, ale to je jen iluze před dalším špatným dílem
Ten čarodějnický byl katastrofa, a to jsou mé oblíbené.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.