Trailer.. no.. nahraný pěkně, ale stejně nemám tušení, o co tam půjde...
A určitě to není Vito ani Joe (i kdyby, podle prostředí bych řekl, že se to odehrává někde v Lousianě -> tam jsou bažiny a krokouši), oni byli ve městě, podobající se New Yorku...
Hmm... no, uvidíme, jak to bude pokračovat, třeba si to později pořídím... uvidíme..
Odhaduji, že se to bude odehrávát v cca 60.-70. letech (podle té hudby a války ve Vietnamu)
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Jako vždy sem se z Cinematic traileru moc nedozvěděl. Jen, že tam bude Vito (myslim, že v průběhu hry umře ) a že je tam hezký prostředí, co se k Mafii moc nehodí.
@Adri: Je to Vito http://www.gamesp...0-6429489/
Adri: Tak jasně, že jo Dokonce tam píšou rok 1968. A to, že to není Vito a Joe jen kvůli tomu, že se to odehrává jinde není dobrej argument. Dle mě si museli změnit identity, protože nasrali dost vlivných lidí a tím pádem se i přestěhovali.
Tak jasně, že se z toho traileru člověk moc nedoví, ale vypadá to hezky. A je mi jedno, že se zas příběh posouvá o pár let dopředu, nebo že to je stále míň a míň česká hra. Hlavně, když bude dabing a bude to mít dobrý příběh.
A myslím, že na začátku hry se uzavře Joe z dvojky, nebo to bude vyprávěno s příběhem.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Já už koukala i na gameplay a vůbec mi to nepřijde jako další Mafie. Bylo tam moc málo obleků a fedor, samotnej hlavní hrdina to nenosí nikdy a z jeho chování ho max. tak už teď nemám ráda. Takže jo, těšila jsem se, ale tuhle hru si asi nechám ujít. Nebo si ji zahraju, ale čistě kvůli tomu že je tam Vito.
Nemuselo by to být špatné. A je pravda, že ten vpravo se opravdu Vitovi podobá (protože to Vito je). Rozhodně další příjemná věc v roce 2016. Kingdom Come a Mafia III, už teď to vypadá na dobrý ročník.
Objasnění Joa by bodlo, bylo mi ho dost líto, chudáka.
A to, že posouvají dobu je jen dobře. Neříkám, že předválečná doba, válečná doba i těsně poválečná a poválečná nebyli špatné, ta atmosféra tam byla úžasní, ale studeno-válečná doba.. Mustangy, Hippies, zvýšený rasismus. To může být hodně zajímavé.
Upravil/a MightRider dne 05.08.2015 18:18
Tak jasně, že tam nebudou chodit všichni v oblecích Byly sedmdesátý léta a to už přestávaly frčet. Společnost byla uvolněnější, i když mafie pořád fungovala.
Já si to nenechám ujít.
Ať už to tvrdí oni, že je to Vito, mě se stejně nezná.. Ta tvář je jinadší... A kdo ví, jak to celé bylo... Možná ve III. bude nějaké objasnění, co se stalo s hrdiny z II. (třeba ve dvojce úkol, kdy jedou Vito a Joe za Tomem Angelem... -> odkaz na I. příběh)
... třeba tam něco takového bude.. Ale, že by hl. hrdina byl Vito.. To fakt ne.. nevěřím...
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Za Vita se tam hrát nebude, bude se hrát za toho Lincolna z traileru. Raději bych hrál zas za toho Vita, ale kdyby fakt jo, tak by to znamenalo, že se může hrát i za tu černošku a toho kníráče. A nevím, nevím, jestli by to bylo dobré. Ale žádnou takovou hru v otevřeným světě jsem s ženou nehrál, vždy to byli muži (Snad jen v The Getaway 2 jsi za ní mohl hrát v pár misích, nebo ve free modu.)
Hm...
Byl bych rád, kdyby se navrátili do předválečného období, ale dobové zasazení se mi zamlouvá víc jak u dvojky.
Jen sem teda doufal, že s dvojkou to nebude mít moc co společné, možná tak jednu misi, tak jak to bylo u spojení jedničky a dvojky.
Jinak na mě trailer působí tak Pulp Fictionovsky, co se mi rozhodně líbí
EDIT: Jo a House Of The Rising Sun u mě na konci vyloudil úsměv... podivnej úsměv
Upravil/a Whirt dne 05.08.2015 23:14
Vůbec, tam bude zase úžasná hudba ♪ už jen dle traileru Jimmi Hendrix, Animals.. Snad tam budou z těch slavnějších i další, jako třeba Rolling Stones, Beatles, The Who. Musí se spasit mladá popová generace, alespoň hrou! Aby to vůbec poznali!
Já sem žral hudbu u jedničky (ale i dvojky, u jedničky se mi líbilo i to nedobový hudební provedení) a právě díky dobovýmu zasazení vkládám, co se týče hudby, do tohodle dílu velký naděje. Tolik možností!
Já sem věděl, že těch uniklejch pár vteřin před měsícem nebyl jen nějakej hoax.
Upravil/a Whirt dne 05.08.2015 23:17
to Lord Rade: Jo.. a budou tam i Creedance water revival!
Když už se jedná o ten Vietnam...
to Whirt: V každém díle se něco najde.. Mě se v I. líbily soundtracky hlavně "Hoboken" a "Central Island".. a pak ty bojový..
Ve dvojce: V zimě rádio Classic (no, protože tam byl "Central island" ) a poté, co vyšel z vězení, tak rádio Empire Central ^_^
Central Island
Jedna z Empire Central rádia - má oblíbená ^_^
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.