Což ale věci moc nepomůže, protože se ty hesla budou muset všem rozeslat (nejspíš automaticky, aby se na někoho nezapomnělo a ten tam pak neměl přístup) a beztak by si to heslo zas zjistili.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
SuperHunter napsal:
Tvl tak to heslo asi nejdřív těm lidem kterým věřím řeknu ne ?
Taky bych to tak udělal...
Něco mi říká, že je to spíš proto, aby bylo jasné, kvůli komu tu ten chat je...
Ligosi upřímě bych byl radši kdyby to bylo z tohoto důvodu, ale není. A prosím neurážej hRDLU, Mopi ani nikoho oni to myslí dobře a je to kvůli nám, kteří tam chceme být vklidu.
Upravil/a Leneren dne 14.01.2014 23:55
Ligosi: Já se vážně nechci plácat po rameni, navíc ten chat je jen díky Mopi což jsem tu hlásal už několikrát, tohle je prostě opatření proti trollům a jsou tam lidé kteří mají v této události stejné názory.
hRDLA napsal:
Ligosi: Já se vážně nechci plácat po rameni, navíc ten chat je jen díky Mopi což jsem tu hlásal už několikrát, tohle je prostě opatření proti trollům a jsou tam lidé kteří mají v této události stejné názory.
Ok, beru na vědomí.... Klid... Pochopil jsem...Kyrie eleison...
Jen mě mrzí, že se tam už nebudu nikdy (kdyby se mi náhodou zachtělo) náhodně ukázat jako "host"...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.