kolik lidí je on-line a zapojí se do diskuze o DrD hrách ? chci se zeptat kdy by se mohlo začít hrát ( u jakéhokoliv tématu nemám co dělat jen se nudím ) , když budu vědět datum nebo tak něco tak se budu moct aspoň těšit
tak a mám toho DOST !!! co to je za hacky - teďka mi to na hlavní stránce píše "Každá nová registrace musí být aktivována administrátorem! Není-li Váš nový účet aktivován, napište na email svůj nick " OMG co to je ? dyť nemám novej účet , a zaregistrovanej jsem byl přece 2011 tak to je teda moc
scorpioncz napsal:
kolik lidí je on-line a zapojí se do diskuze o DrD hrách ? chci se zeptat kdy by se mohlo začít hrát ( u jakéhokoliv tématu nemám co dělat jen se nudím ) , když budu vědět datum nebo tak něco tak se budu moct aspoň těšit
scorpioncz napsal:
Tak jak hraju Mass Effecty, tak jsem měl několik momentů, a tak, a tak jsem se rozhodl začít psát komiks: Mass Effect: Guys. Jsou to čistě momenty ze hraní
Už mám první epizodku, ale to ještě není ono. Tady je seznam plánovaných epizod:
Mass Effect:
Zklamání
Meet Wrex
Meet Garrus
Meet Tali
Meet Liara
NEJlepší Momento
NEJhorší Momento
Romance (Liara)
Mass Effect 2:
Zklamání
Meet Tali
Meet Garrus
Meet Liara
Meet Wrex
NEJlepší Momento
NEJhorší Momento
Romance (Tali)
Mass Effect 3:
Zklamání
Meet Liara
Meet Garrus
Meet Wrex
Meet Tali
NEJlepší Momento
NEJhorší Momento
Forever Alone?
Jo, a tady je teda první (písmenka jsou malý, ale jde to přečíst): http://imageshack...mnme1.png/
Upravil/a BadWolf dne 05.09.2012 17:50
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
scorpioncz napsal:
tak a mám toho DOST !!! co to je za hacky - teďka mi to na hlavní stránce píše "Každá nová registrace musí být aktivována administrátorem! Není-li Váš nový účet aktivován, napište na email svůj nick " OMG co to je ? dyť nemám novej účet , a zaregistrovanej jsem byl přece 2011 tak to je teda moc
Tak jak hraju Mass Effecty, tak jsem měl několik momentů, a tak, a tak jsem se rozhodl začít psát komiks: Mass Effect: Guys. Jsou to čistě momenty ze hraní
Už mám první epizodku, ale to ještě není ono. Tady je seznam plánovaných epizod:
Mass Effect:
Zklamání
Meet Wrex
Meet Garrus
Meet Tali
Meet Liara
NEJlepší Momento
NEJhorší Momento
Romance (Liara)
Mass Effect 2:
Zklamání
Meet Tali
Meet Garrus
Meet Liara
Meet Wrex
NEJlepší Momento
NEJhorší Momento
Romance (Tali)
Mass Effect 3:
Zklamání
Meet Liara
Meet Garrus
Meet Wrex
Meet Tali
NEJlepší Momento
NEJhorší Momento
Forever Alone?
Teď mně napadli 2 věci:
1) Pokud jste nehráli Mass Effect, tak danou epizodu nemusíte pochopit...
2) Vzhledem k tomu, že dávat to do Naprosto nezávazné a nekonečná konverzace nemá smysl, tak asi založím téma... Co vy na to?
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Mass Effect:
Zklamání
Meet Wrex
Meet Garrus
Meet Tali
Meet Liara
NEJlepší Momento
NEJhorší Momento
Romance (Liara)
Mass Effect 2:
Zklamání
Meet Tali
Meet Garrus
Meet Liara
Meet Wrex
NEJlepší Momento
NEJhorší Momento
Romance (Tali)
Mass Effect 3:
Zklamání
Meet Liara
Meet Garrus
Meet Wrex
Meet Tali
NEJlepší Momento
NEJhorší Momento
Forever Alone?
Teď mně napadli 2 věci:
1) Pokud jste nehráli Mass Effect, tak danou epizodu nemusíte pochopit...
2) Vzhledem k tomu, že dávat to do Naprosto nezávazné a nekonečná konverzace nemá smysl, tak asi založím téma... Co vy na to?
Mass Effect:
Zklamání
Meet Wrex
Meet Garrus
Meet Tali
Meet Liara
NEJlepší Momento
NEJhorší Momento
Romance (Liara)
Mass Effect 2:
Zklamání
Meet Tali
Meet Garrus
Meet Liara
Meet Wrex
NEJlepší Momento
NEJhorší Momento
Romance (Tali)
Mass Effect 3:
Zklamání
Meet Liara
Meet Garrus
Meet Wrex
Meet Tali
NEJlepší Momento
NEJhorší Momento
Forever Alone?
No, na panáčcích ještě trochu zapracuj, ale jinak dobré
(ale já bych byla zklamaná naopak kdybych Ashley netrefila )
(nemám ji totiž ráda, kéš by zhebla )
Upravil/a Mopidu dne 05.09.2012 18:30
Tady můj topic s komiksy : http://skyrim.4fa...ad_id=3535
Kecejte dle libosti, ale byl bych radši aby jenom o Mass Effect Guys
Je mi nesympatická, vede takový ty přecitlivělý řeči, připomíná mi bandu holek ze třídy který taky nemám ráda atd. atd. Mám pokračovat? Prostě jsem byla ráda když
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.