Můj obrázek není nic, můj obrázek je MEGASUPERKRUTOULTRAPŘÍSNÝ
Naga: To je dobře, páč jsem tě asi 3x gumovala a kreslila znova (jo, použila jsem gumu, vím že je to pro kreslíře prokletá věc, ale aspoň vipadá Naga normálně )
hej lidi... trasu, kterou běžně jdu tak dvacet minut, jsem teď, na náledí, v zimě v polobotkách, vyčerpaný po celém dni uběhl za 5 a půl minuty, přičemž autem trvá ccaa 4 minuty...
koukejte: (jsem totálně hotovej)
Masarykova >> Dómské náměstí
Lool, tak to je dobré, no. Já zas zvyšuju své mrzácké skóre - dnes se mi poprvé někdo vysloveně vysmál, zachichotal. Taková škaredá tlustá holka. Tak jsem si řekl, hmm, budu zlý kripl a škaredě jsem se na ni podíval. Pak se smála ještě víc. Tak jsem se udržel, a když už mě neviděla, tak jsem se rozchlámal. Nejlepší je, když potkám jiného mrzáka a se oba rozchechtáme
EDIT: Dobrou, Diego.
Upravil/a nagasadowcz dne 12.12.2012 23:09
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Proč si při pohledu na něj hned vybavím nebe? Až umřeme, tak naše alternativní skyrimfanovský "já" půjdou právě do takového nebe... (v tom případě jsem rád, že mám vlastní obláček)
nagasadowcz napsal:
Diego: Tak na to jsem zvědavý. O Skyrimu jsem toho četl spoustu, o DG skoro nic.
Mike: No do prdele. Athletic FIVE, bro
Athletic FIVE yeah Bro!!
Nojo, dalo to zabrat... polobotky, notebook pod paží, a letim protředkem masaryčky (jedna z hlavních ulic) a nějaký puberťačky řvaly zloděj děs
Na to jde jen:
Nojo, to byste mě museli vidět. Takovej elegánek si to letí středem hlavní silnice...
nagasadowcz napsal:
Lool, tak to je dobré, no. Já zas zvyšuju své mrzácké skóre - dnes se mi poprvé někdo vysloveně vysmál, zachichotal. Taková škaredá tlustá holka. Tak jsem si řekl, hmm, budu zlý kripl a škaredě jsem se na ni podíval. Pak se smála ještě víc. Tak jsem se udržel, a když už mě neviděla, tak jsem se rozchlámal. Nejlepší je, když potkám jiného mrzáka a se oba rozchechtáme
Mike napsal:
A Bro a Medvídku, přeju pěkné pokoukání Hobita! (pokud tedy Medvídek jde )
Dik ale prave že Medvídek nejde i když by děsně chtěl. Ale i tak mam takovej magickej pocit že už to za chvíli bude
Všechno je tak, jak je a bude tak, jak bude.
Mike napsal:
A Bro a Medvídku, přeju pěkné pokoukání Hobita! (pokud tedy Medvídek jde )
Dik ale prave že Medvídek nejde i když by děsně chtěl. Ale i tak mam takovej magickej pocit že už to za chvíli bude
Jo ták. Tak si alespoň o pár postů výše přečti jak Mike dneska utíkal po městě Ať se máš čemu smát. A neboj, já taky na Hobita nejdu, ač bych šel okamžitě, kdyby to šlo.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.