Diego napsal:
Hej lidi jak to vůbec funguje ty hry?
myslíš to DrD ? to co tady hrajem ? třeba Myths ?
To přesně myslím, ale nevím jak to má fungovat
já to taky nechápal vysvětlím ti to stručně :
je vypravěč který zadá příběh , a hráči , kteří mají své postavy - příklad ( Vypravěč : škorpión je v lese a náhle uslyší vlčí zavytí ,,,,,,, Hráč : vytáhnu meč a očekávám útok ,,,,, Vypravěč : vlk na tebe útočí , ale díky tvé připravenosti si mu ve vzduchu rozřízl břicho ,,,,, Hráč : mrtvého vlka stáhnu z kůže a pokračuju v chůzi lesem .......... ) no samozřejmě tam je víc hráčů a ty souboje můžou být ve více provedení .... tohle byl jen stručný příklad ( aneb jak hrát sám se sebou ) prostě vypravěč řekne něco a ty na to musíš reagovat - podle sebe pak vypravěč napíše co se stalo po tvém rozhodnutí a tak dál .... a při tom vypravěč dává samé zápletky do děje atd .. doufám že si to jakž takž pochopil i když z toho mího bych to nepochopil asi ani já
Prodejná potulní jeptiška? WT..? Viděla jsem jeptišku tankovat benzin, viděla jsem jeptišku v sámošce, viděla jsem jeptišku číst si Květy, ale prodejnou potulní jeptišku ještě ne
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.