1) Jo tak naše gymplácká jídelna stála celkem vzato za hovno, protože neměli kuchyň, a tak dováželi jídlo z přilehlé základky Na menzu si ovšem už vůbec nestěžuju, a to ani přesto že spousta jiných studentů OU ano. Nevím, co by za ty prachy chtěli, opravdu nevím.
2) Panda je výborná!
3) @Tasemnice: Držím palce a věřím, že nezklameš
4) @Mopi: Teď jsem si teprve všiml - používáš místo háčku tu vlnovku běžně? Post #5602: "Aspoñ..." BTW, mykání je cool, ale u málokoho nevypadá nadutě a trapně. Ještěže jsi taková kapacita
@Mike: Taky jsem si říkal s tím ñ.
5) Aha, tak už jsem to ñ pochopil
6) Nemyslím, že tu Vivi skutečně je. Vidím tu ten nick nepřetržitě a profil nejde rozkliknout. I když tohle píšu do textového souboru, abych toho pak neměl moc, poněvadž jsem momentálně odhlášený a nemůžu se přihlásit kvůli jakési podivné chybě - 4FAN si myslí, že jsem v zahraničí... A teď to sem hážu z ntbku od mamky, ze kterého se přihlásit dá, a Viviho tu vidím furt. Mimochodem, je to mod a skutečně jeden z prvních členů
7) Jo, na Mopino ultra spamerské období pamatuju. A pokud mě paměť neklame, tak to vrcholilo v době zbytečného topicu na dávání thumbs up, který jsi vymyslela díky mé poznámce v Nekonečné, která [První Nekonečná] byla následně smazána Temným Pánem Parrotem... Historie 4FANu má prostě grády
8) Jak to, že se tu po mně nikdo neshání a nelituje, že mě tu už dlouho neviděl?! Celé dva dny jsem byl pryč! Hajzlové nevděční!
No ty vole, jen co ti napíšu tři věty do mailu, tak se kouknu sem a co nevidím - Nagovy body. No panenko Maria Podsrpenská, vidíš to?
Heej, ty nejsi u sebe na PC?? Já teď došel k bodu s mámou... no, to je blbé... nojo... tak snad to bezy hoši vyřeší.. (SkyrimAdmin)
Jojo, panda je fakt super.
.. já nevím, co napsat.. jo, už vím, léčebné metody:
Ligos napsal:
Božíčku, tady je ale přehlížených a dotčených lidí (Ano, i já se mezi ně počítám...)
Aspoň po vás nejdou oni, važte si toho!
Ale Ligosi Spravedlivý etc. etc., tebe, hRDLu, ani Nagu nikdo nepřehlíží. Rozhodně né koala, která nemá co k čemu co říci.
Přečti si léčebné metody, uleví se ti od tvých chmurů!
Mikovy léčebné metody
ONI, jako Ilumináti? Hele, to mi úžasně připomíná film "Ti druzí"... Jdu to napsat do tématu o filmech. Na to se rozhodně musíš kouknout pane Spravedlivý!
Mopi: Tak jsem poprvý kliknul na chat a co vidim Mopi-Jensen ty sis oblíbila asi hodně hlavního hrdinu Deus Ex Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Pohoda, já taky ne ale až dohrání Human Revolution tak si ji možná, jen možná zahraju (ale spíš si dám znova Human Revolution ať mám všechny achievementy. Tím pádem to budu muset hrát ještě nejmíň 2x )
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.