nagasadowcz napsal:
@Mike: Bal byl moderátorem, stejně jako všichni ostatní, jak tady, tak tam. To, že tu jako moderátor nepůsobil, byla jen a pouze jeho volba.
Noo, to není zas tak pravda. Já totiž ani nemohl. Bylo mi řečeno, ať nezasahuji do Skyrim.4fan a věnuji se jen našemu TESO fanu. Ale to jen, aby bylo jasno
Byl jsem redaktor a překladatel na novém ESO fanu, než ho zrušili.
Pokud vám připadám poněkud zmatený, nedivte se. Jsem to prostě já.
Když tak si mě vůbec nevšímejte.
A ne, nevím, proč mám odznak za pravidelnou docházku...
hRDLA: Jsou věci, které se první proberou v admnin. sekci a pak dle dohody se to včas oznámí všem.
Pojmy - starší a prověření členové bych sem moc netahal. Není to předmětem diskuze.
Mopidu napsal:
freaking OMNITOOL kdo byl na chatu tak chápe totiž nechápe
Je mi líto, snažil jsem se, fakt to nechápu
Byl jsem redaktor a překladatel na novém ESO fanu, než ho zrušili.
Pokud vám připadám poněkud zmatený, nedivte se. Jsem to prostě já.
Když tak si mě vůbec nevšímejte.
A ne, nevím, proč mám odznak za pravidelnou docházku...
Tasemnice napsal:
Někde jsem četla, že čas od času začne Steam u nahraných hodin zobrazovat astronomická čísla, je to nějaká chyba.
Tohle pokud vim není chyba, někde jsem se dočetl že se jedná o Steamového rekordmana. Takže to asi bude tak. Ale taky to vidim jak říkal Fulo, že to má pořád zapnuté na pozadí
Tasemnice napsal:
Někde jsem četla, že čas od času začne Steam u nahraných hodin zobrazovat astronomická čísla, je to nějaká chyba.
Tohle pokud vim není chyba, někde jsem se dočetl že se jedná o Steamového rekordmana. Takže to asi bude tak. Ale taky to vidim jak říkal Fulo, že to má pořád zapnuté na pozadí
to sú zrejme jediné dve možnosti... veď 4 roky hrania? mám počítač od 12-tich, teraz budem mať 26, ale neviem či som toľko času dokopy prehral zo života
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.