JÁ vám to vyřeším.
Windows 7. Proč? Je to skoro stejný a nebudu utrácet peníze za něco co už mám. Ty s Winíkem 8 si sámo už posloužili.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Nojo papírově jsou shodné, jde ale o to jak to jede na konkretnim pc v praxi, aoe to bych se tu upsal z mibilu...
No, srovnávat ano, ake těžko v případě her, ono kdybychom šli do extrémů, tak ty hry nemají uvedený w8 jako podporovaný systém... Ale ti je fuk...no, pohrat si s nastavením není prohlém o potencionální motivaci mužeme těžko spekulovat...
Mě přijde w8 pohodlnější, svižnější a to na pc, kde byly prve w7 ... Ale... Kazdemu co jeho jest. ja hry nehraji, takže...no, mým potřebam system vyhovuje a Ligosovi ev. také ...
Dafuq people ? Človek (nie ja ) vás tu nechá pár mesiacov a tu bordel Mopi: Ja zmrviť písomku a mať dva skáčem dvadsať metrov do šírky
You can kill yourself, or die trying...
Rybáku ! Nazdar! A BTW není tu náhodou bordel pokaždý ?
Mopi: Víš co znamená ZMRVIT ?
BTW, víte co by bylo hustý? Kdyby jsme všechny Ligovy "ilumuonisto-blabla-ický" kecy napsali za sebou To by byl román.
No nic, já jdu koukat na Merlina...
Jo, ještě norbi! Zas tělák totálně worth it - užil jsem si hodinu zírání na ten nejlepší zadek ve třídě, a JAKEJ JSEM MĚL VÝHLED ! Člověk prostě musí zbožňovat její tělocviční úbor
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Hmm...
BTW, z čeho je ta vrána v tvým podpisu? A jinak, jestli budeš zabíjet vrány, nebo hůř krkavce nebo havrany, tak si tě podám !
Miku, ohledně Win8 máš pravdu, vyhovuje mi to dokonale a hned po spuštění klikám na "plochu". Panel Start skoro nepoužívám
Není důvod panikařit. Tedy je, ale oni ho tají. Pečlivě.
Ligosi Spravedlivý! ( ) Jo, takto to dělá i můj táta u sebe na PC. Start využijí ti, kteří používají nějakou aplikaci v něm, jinak není potřeba. Tedy, krom vyhledávání v systému a "account settings" ...
Ženský čarodějky jsouhustý, ale člověk prostě musí zbožňovat ty čarodějky co mají veškerou moc co potřebujou ale stejně používaj svoje ženský zbraně
EDIT: Ty jo, Smrtnička mi leze na nervy... na wiki se tak nic nejmenuje ale přitom jak ve Skyrim tak v Merlinovi to je v čj i kdžy v aj jsou ty názvy rozdílný (ve Skyrimu dethbell a v Merlinovi jsem rozuměl něco jako mortally flower) ale přesto prostě ti překladatelé použili stejný slovo který ale podle wiki ani nemá v ničem základ... to mi leze na mozek
Upravil/a BadWolf dne 07.06.2013 17:15
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.