Nasadíme toto tempo:půl hodiny běh a 15 minut chůze.A takle do nekonečna.Jo a uneseš to v pohodě?A vzít si na ramena Bena
Upravil/a Leneren dne 30.10.2012 21:19
Dimitri si vzal zatím Bena na ramena a kněz vzal batoh s věci. Pomalu šli obhlídnout ostatní auta. Všechny vypadali že jsou pojízdná. Je jich tu dost proto můžete ihned nastoupit do nejbližšího což je Fiat Punto a před ním školní autobus, nebo se poohlídnout po něčem kvalitnějším.
S autobusem bych v zásadě souhlasil. Teoreticky bychom mohli při nalezení dobrých materiálů bus trochu opevnit a zůstat mobilní. Myslím, že bychom tak měli větší šanci na přežití.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Zaujal je autobus a tak k němu přistoupili. Dveře byli otevřeny dokořán. Když jste tam nahlédli zjistili jste že v autobuse zůstali ještě nějaké zavazadla a řidič si s sebou zapoměl vzít dokonce klíčky. Nejpíš na takové věci nebyl čas...
,,Uhhh..." začal hekat Ben.
Upravil/a Lord Rade dne 30.10.2012 21:39
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Nádrž je do poloviny plná. V autobuse jste našli jen několik aktovek se školními potřebamy. Kněz kontroloval probouzejícího se benjamina. Stále trochu krvácel a vypadal strašně. Thomas se stále ohlížel i po ostatních vozidlech. Trochu dál byli dva kamiony a několik běžných aut okolo.
Já myslím, že nejlepší bude zůstat v autobuse. Dojel bych s ním do vesnice a pobral cokoliv, čím ho můžeme trochu opevnit. Nářadí díky Benovi máme. Než se rozjedeme, můžeme ještě prozkoumat ostatní auta, jestli v nich náhodou není něco užitečného... Kolik je vlastně hodin?
Čas neznáte, ale podle oblohy to vypadá na odpoledne. Thomas je u Bena. Dimitri jde prozkoumat ostaní auta. Přibližuje se opatrně ke kamionu a najednou ÁÁÁÁÁÁF něčí znetvořený obličej se přitiskne na okno kabiny.
připravit si nůž.Zavolat Minskeho a říct:Otevřu pokud ho nedostanu hned tak zaútoč z boku a počkat až přikívne.Potom otevřít a zaútočit mu na hruď
Upravil/a Leneren dne 30.10.2012 22:00
Doběhnu k Dimitriovi. Držím připravené kladivo v pohotovosti. Pokud netvor vyleze z auta, plnou silou ho prásknu přes hlavy ostrou stranou. Pomyslím si: "Hmm, taková dřevorubecká sekyra by se teď šikla."
Upravil/a nagasadowcz dne 30.10.2012 22:02
Dimitri otevře dveře. CHHHHH a ta zrůda na něj ihned skočí a přimáčkne ho k zemi. Voják se brání, ale ten infikovaný je silnější. Na poslední chvíli ho zachrání Thomas s kladivem v ruce. Přiběhl a zaťal mu ho do hlavy. Ten tváří dopadl na Dimitriho a ten se od něj nepěkně zasvinil. Ben se pomalu probírá k životu a zjištuje kde je.
Upravil/a Lord Rade dne 30.10.2012 22:09
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.