nagasadowcz napsal:
Prosím vás, jen technická. Často vidím, že spousta lidí (opravdu to není jen na tebe, Ligosi, jen si mi to připomněl) píše např. "hold, nedá se nic dělat". Tak prosím vás, HOLD je pocta. Vzdáváme HOLD Kodlakovi. Zatímco HOLT = zkrátka - HOLT, byla jiná doba. Vždycky, když to vidím, trhá mi to oči, tak jsem to musel napsat
Čistě technická ono to používané HOLD je česká zkomolenina a nemá tam být HOLD, ale HOLT to je z německého HALT což uvádějí i některé slovníky. A protože soudruzi z NDR a NSR mají pro každé slovo tak deset významů tak to neznamená stůj, ale jednoduše,prostě.
nagasadowcz napsal:
Prosím vás, jen technická. Často vidím, že spousta lidí (opravdu to není jen na tebe, Ligosi, jen si mi to připomněl) píše např. "hold, nedá se nic dělat". Tak prosím vás, HOLD je pocta. Vzdáváme HOLD Kodlakovi. Zatímco HOLT = zkrátka - HOLT, byla jiná doba. Vždycky, když to vidím, trhá mi to oči, tak jsem to musel napsat
Čistě technická ono to používané HOLD je česká zkomolenina a nemá tam být HOLD, ale HOLT to je z německého HALT což uvádějí i některé slovníky. A protože soudruzi z NDR a NSR mají pro každé slovo tak deset významů tak to neznamená stůj, ale jednoduše,prostě.
Pravda, pravda. Starší generace (např. můj dědeček, budiž mu země lehká) používali spíše halt, než holt.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
hele je to zajmavy byt vampirem ale urcite to nese nejake nasledky nebo snad ne jestly ne to treba mislim jestly v noci na postavje nebude poznat ze je vampir a kdys vstoupim do nejakeho mesta a pujdou po me tak na to bych se vy......tento to je pak blby hrat. Normalne to muzete poznat kdys se treba stanete upirem a v noci zavyta te do mesta tak po vas vsichni pujdou takze to ani za tu postavu nejde hrat a cekan nez bude rano tak to je na prd.
Hurrrrráááááááá 78lvl skilly na 100b!!!!!!
Nix napsal:
hele je to zajmavy byt vampirem ale urcite to nese nejake nasledky nebo snad ne jestly ne to treba mislim jestly v noci na postavje nebude poznat ze je vampir a kdys vstoupim do nejakeho mesta a pujdou po me tak na to bych se vy......tento to je pak blby hrat. Normalne to muzete poznat kdys se treba stanete upirem a v noci zavyta te do mesta tak po vas vsichni pujdou takze to ani za tu postavu nejde hrat a cekan nez bude rano tak to je na prd.
Víš, oni na tebe útočí jenom když jsi ve 4. fázy. Stáčí se napít krve ze spícího člověka a fáze se ti sníží.
na to ti kaslu se nekomu v kradat do bytu v noci kdys spi jsem radovej obcan skyrimu neboli zeman svobody, byli prusmik, vetrny zleb a nejak vampir to me ma nadchnout s pis kdybych se mohl zmenit v draka a litat tak bych to bral ale tohle jediny co bych s toho bral je asi ty kuse.
Hurrrrráááááááá 78lvl skilly na 100b!!!!!!
Nix napsal:
na to ti kaslu se nekomu v kradat do bytu v noci kdys spi jsem radovej obcan skyrimu neboli zeman svobody, byli prusmik, vetrny zleb a nejak vampir to me ma nadchnout s pis kdybych se mohl zmenit v draka a litat tak bych to bral ale tohle jediny co bych s toho bral je asi ty kuse.
O co ti jde, kámo? Však tě nikdo nenutí, aby sis DLC kupoval a ani tě nikdo nenutí, aby ses ve hře stal upírem. O tom přece TES je - každý preferuje něco jiného a myslím si, že Skyrim dokáže nabídnout každému něco...
(Pro mě je například upírství zajímavé zpestření hry a můj názor je takový, že lidi prostě nedocení celý jeho potenciál a neumí za upíra pořádně hrát - jen můj názor....)
Nix napsal:
O co ti jde, kámo? Však tě nikdo nenutí, aby sis DLC kupoval a ani tě nikdo nenutí, aby ses ve hře stal upírem. O tom přece TES je - každý preferuje něco jiného a myslím si, že Skyrim dokáže nabídnout každému něco...
(Pro mě je například upírství zajímavé zpestření hry a můj názor je takový, že lidi prostě nedocení celý jeho potenciál a neumí za upíra pořádně hrát - jen můj názor....)
Já bych radši uvítal nějaký výlet do Morrowindu, při nejhorším oblivionu, alespoň do Imperial city. A nebo DLC co by vám vysvětlilo co se stalo před tím než Vás dostali. Přetexturovat modeli není těžké než je modelovat
http://store.stea...pp/211720/
Pro ČR to není, odkaz Vám půjde pouze z IP která není vystopovaná z ČR. Krom toho Skyrim je zlevněn na 25€ tedy o 50%
Upravil/a BigNord dne 03.08.2012 00:46
Konečně, hurá! Ale pořád si stojím za tím, že Bethesda nejedná, jak by měla a že je Dawnguard předražený. Když vezmeme v potaz, že Skyrim stál 1000 bez dárků, tak 400 jako téměř poloviční cena mi nepřipadá adekvátní k velikosti DLC. A to jak vyjebávají s PS3, to je taky pěkně nefér. Kde jsou časy, kdy se prostě vydalo DLC a nebyl problém?
Já už toho mám dost, já se s tím srát nebudu. Hru mám pěkně koupenou, ale na tohle jim kašlu, čekám už dost dlouho nemluvě o tom, že s tím zas budou beztak potíže. Jak bude venku warez, jdu si pro něj. Sorry, ale tohle nemám zapotřebí
EDIT: A vůbec, proč u nás není hra dostupná? Já třeba hraju v ENG, mně absence překladu nevadí. Proč to nemůžou hodit normálně na Steam pro všechny a ať si to stáhne v ENG, kdo chce, nejen Amerika...
Upravil/a nagasadowcz dne 03.08.2012 03:04
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.