Aurelius napsal:
No pokud byste chtěli mohl bych vás informovat o tom jak jsem pokročil. Chci si hlavně rozvrhnout obyvatele a celá města. A trochu i ten základní příběh který vám o tom něco poví.
Každopádně já budu mít problém z mapu (pokud budu dělat vlastní svět) protože neumím moc dobře kreslit ale nějak se o to možná pokusím
Já pokud bych někdy něco takového začal dělat, tak bych psal improvizaci přímo z místa
leneren napsal:
Whirte tobě vádila ta nezáživnost jo? ................... takže se teš na dnešek mouhaha
Whirt napsal:
No já se se psi vrátím asi tak za hodinu... Možná dříve
a co kdyby ses proběhnul a psi vzal v náručí teda pokud jsou malý - pokud velký tak nasedni a pes se taky proběhne pokud bude střední tak tě bude prostě táhnout po zemi to by mohlo vyjít a ty bys byl za půl hodky doma
Já jsem tady už taky musel jsem se pořádně prospat.. jestli se bude něco hrát s naší skupinou. Jinak bejt vypravěčem a vymyslet si vlastní DrD (jestli říkám správně ani nevím jak se ty hry jmenujou) obnáší i to si vše předem připravit (zbraně, děj, profese a nwm co, kromě prostředí) nebo to jde hrát i bez předem připraveného? Já to vždycky hrál ústně, ale dával jsem vždy možnosti a, b, c pak mi došli nápady a byla z toho akorát komedie.. Jsou někde nějaká pravidla pro vyprávěče?
DrD- není to Dračí (Dragon) Dungeon?
Jsem ještě nějak ospalej..
Upravil/a Lord Rade dne 04.09.2012 16:54
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
clown333 napsal:
hmm nieco v style DrD by som si zahral .... a co je potom stou Browser hrou co bola spominana ? ...mala vist v lete ...neviem kde je uz ta tema..
Na toto téma jsem si vzpomněl taky bohužel se nic nového neví (nejspíš). Protože ta stránka se vypařila.
Whirt napsal:
No já se se psi vrátím asi tak za hodinu... Možná dříve
a co kdyby ses proběhnul a psi vzal v náručí teda pokud jsou malý - pokud velký tak nasedni a pes se taky proběhne pokud bude střední tak tě bude prostě táhnout po zemi to by mohlo vyjít a ty bys byl za půl hodky doma
Tak toto mě pobavilo- Like ... Jednou jsem měl též půjčeného psa- nějaký severský vlkodav.. či co já vím- no bylo mi to do pasu- obrovské zvířátko ...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.