Lord Rade napsal:
Však já nic neříkám. Ty Říkáš že to chceš vidět, ale nemůžeš, tak nevím jak to mám pochopit. Říkám že to není horor ale akce a napětí.
Vskutu . Vím , že to je akční seriál i když je tam napsáno hororoví. Rád bych se na to podíval, jelikož jsem fanda Z filmů a seriálů, ale já se na to kuknout nemůžu.
Vyste zlý necháte mě tu samotnýho. a co tu mám podle vás dělt vymejšlet název povídky, kterou připravuju a nemůžu ho vymyslet ? Nebo si jako každou noc hrát se svou fantazií kde mám vymyšlený nádherný postapo svět ?
SuperHunter: Chápu, tak to měli asi všichni.. je pravda že nějaký díly jsou krvavější a na každýho to může působit jinak já už si na to za těch pár let s hororem zvykl..
Norbi: Laku noć.
Whirt: nefunguje mi zvuk.. možná je to i lepší.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Lord Rade napsal:
SuperHunter: Chápu, tak to měli asi všichni.. je pravda že nějaký díly jsou krvavější a na každýho to může působit jinak já už si na to za těch pár let s hororem zvykl..
Norbi: Laku noć.
Whirt: nefunguje mi zvuk.. možná je to i lepší.
Já se na to nemůžu podívat z jiného důvodu než je krev ta mi vúbec nevadí. (To bych se jinak nekoukal na Dextera)
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.