Whirt napsal:
Ze jo! Ja teda mam trochu schizofrenii ohledne tohodle jmena protoze ve stejnou dob jazyk jsem videl film a hral Gothic, takze v nem vidim Savlozubeho tygra + Diega z kolonie
Přesně!! Whirt YEAH! (feel like Naga )
ad kecání o věku - měl jsem pravdu, Whirtův věk jsem odhadl nejlépe já.
... Kolikrát za život se vám stane, že vám váš učitel dá jen tak knihu, kterou sám napsal??
Mě dnes:
Leneren napsal:
NA ten obrázek už kvůli nápisu té knihy musím říct:No!
Je hrůza, že dali OS který je původně převzatý s mobilů(základ) na pc
Já mám osmičky rád, ale věc názoru.
Jinak, jsme partnerská škola Microsoftu, tak je jasné, že učitelé budou podporovat Microsoft, když on podporuje nás. Spoustu z nich dokonce i Microsoft zaměstnává.
Jsi tam. Už jsem tě tam chtěl dát delší dobu, pořád jsem čekal na správný moment pro "dobře ty" Ještě by to chtělo pár lidí, ale řekl jsem si, že budu poctivý a dám tam fakt jen ty, kterým jsem to už napsal
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
Jsi tam. Už jsem tě tam chtěl dát delší dobu, pořád jsem čekal na správný moment pro "dobře ty" Ještě by to chtělo pár lidí, ale řekl jsem si, že budu poctivý a dám tam fakt jen ty, kterým jsem to už napsal
No to si dělá srandu! Půjčila jsem kamarádce ten obrázek na oskenování a ona mi teď napíše že odjíždí do Rakouska lyžovat a nemůže to oskenovat, ale odjíždí teď, tak už mi to nevrátí! Grrrrrrrrrrrrrrrr, jestli to do Vánoc neoskenuje, tak se naštvu.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.